DJI, üç kameraya sahip Mavic 3 Pro modelini duyurdu

Çinli teknoloji şirketi DJI, amiral gemisi segmentinde ses getirecek Mavic 3 Pro modelini tanıttı. Mavic 3 Pro, şirketin şimdiye kadar geliştirdiği en güçlü cihaz olarak lanse ediliyor.

Çinli teknoloji şirketi DJI, amiral gemisi segmentinde ses getirecek Mavic 3 Pro modelini tanıttı. Mavic 3 Pro, şirketin şimdiye kadar geliştirdiği en güçlü cihaz olarak lanse ediliyor.

DJI, son on yılda drone sektöründeki üstünlüğünü ciddi şekilde hissettirdi. Şirketin drone’ları, kullanım kolaylığı, dayanıklılığı ve engellerden kaçınma ve yüksek kaliteli kameralar gibi gelişmiş özellikleriyle biliniyor. DJI’ın drone pazarındaki hakimiyeti, rakiplerinin yenilikçiliğine ve ürün kalitesine ayak uydurmakta zorlanmasıyla %70’in üzerine çıkıyor. Yeni modellerle beraber pazardaki yükselişi daha da hissediliyor.

Mavic 3 Pro, şirketin üç kamerayla donatılmış ilk drone’u oluyor. Mavic 3 Pro, çarpıcı hava görüntüleri yakalamak isteyenler için etkileyici bir yol arkadaşı olmayı vaat ediyor. 70 mm orta telefoto lensin eklenmesi, selefi Mavic 3 ile aynı fiyata ekstra bir kamera sağlıyor. Eklenen kamera biraz daha kısa pil ömrü ve artan ağırlıkla sonuçlansa da buna değeceği düşünülüyor.

DJI, dünyanın en iyi kameralı cep telefonlarına rakip olan bir uçan kamerayı etkili bir şekilde yarattı ve dünya çapındaki drone meraklıları onu ele geçirmekten heyecan duyuyor. 4K drone’ların geleceği, daha yüksek kaliteli video ve görüntüler, daha iyi kararlılık ve daha uzun pil ömrü sunarak gelişmeye ve daha gelişmiş hale gelmeye devam ettikçe umut verici oluyor.

Hava fotoğrafçılığı ve videografinin artan popülaritesi ile birlikte 4K drone’lara olan talep de artıyor. Emlak, tarım ve film yapımı gibi çeşitli sektörlerde kullanıldıkları için 4K drone’ların geleceği tüketici pazarıyla sınırlı kalmıyor. İlerleyen zamanlarda yapay zeka desteğiyle beraber oldukça ilginç ürünlerin piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

Güncel İçerikler