Online doküman yönetim platformu TechsignDOC ile 100 binin üzerinde belge imzalandı

Yerli online doküman yönetimi programı TechsignDOC, geçtiğimiz günlerde bulut üzerinden 100.000. imzalarını aldıklarını duyurdu. Techsign şirketinin bir ürünü olan TechsignDOC firmalara sözleşmelerini uçtan uca online olarak yönetme imkanı sunuyor. 

Yerli online doküman yönetimi programı TechsignDOC, geçtiğimiz günlerde bulut üzerinden 100.000. imzalarını aldıklarını duyurdu. Techsign şirketinin bir ürünü olan TechsignDOC firmalara sözleşmelerini uçtan uca online olarak yönetme imkanı sunuyor. 

Sözleşmeleri hazırlamak, göndermek, imzalamak ve saklamak için kullanılan platform firmaların hem maliyetini azaltıyor hem de iş süreçlerini hızlandırıyor. Sözleşme yönetiminde kağıt kullanımını sıfırlayarak doğaya verdiği zararı da azaltıyor. Hem sözleşme hem de form hazırlamada kullanılan TechsignDOC yalnızca uzaktan imzalama süreçlerinde değil çevreci ve maliyet azaltan yapısı sebebiyle huzurda atılan imzalarda da kullanılıyor. Platformun bir diğer avantajlı yanı da imzalayacak taraflardan platforma üye olmasını beklememesi. Sözleşme ya da formu alan SMS veya mail ile alan kişi tek bir tıkla belgeye ulaşıp tabletten veya telefondan kolayca imzalayabiliyor. 

Yerel Mevzuatlara Uygun

Techsign, Türkiye’de biyometrik imza çözümünü tamamen yerli kaynaklarla üreten ilk firma. TechsignDOC da dijital imzanın farklı modüllerini herkesin kullanımına açmak için geliştirilmiş bir ürün. Platformda farklı belgeler için kullanılabilecek farklı imza türleri var, biyometrik imza da bunlardan biri. İmzanın yalnız görüntüsünü değil, aynı zamanda imza atılırken oluşan biyometrik veriyi de saklayan bu imza türü doğrulanabilir nitelikte ve mahkemede kanıt olma gücü yüksek. Bu sebeple tüm imza süreçlerinde güvenle kullanılabiliyor. 

Birçok Firma Tarafından Tercih Ediliyor 

TechsignDOC uygun fiyatları sebebiyle doküman süreçlerini dijitale taşımak isteyen farklı sektörden bir çok firma tarafından tercih ediliyor. PaketTaxi, Dentspa, RE/MAX, Hiwell bunlardan yalnızca birkaçı. Gayrimenkul firmalarından hukuk bürolarına, spor salonlarından çağrı merkezlerine farklı sektörlerden birçok firma TechsignDOC müşterisi. 

TechsignDOC 2. Versiyon Geliyor

Techsign’ın mühendislik direktörü Halit Süer, TechsignDOC’un aştığı bu eşikten memnun. 

“İmza süreçlerinin artık her sektörde dijitalleşmesi gerekiyor. Bunu sadece sözleşme imzalama olarak düşünmüyoruz. Kargo teslimatından valeye araba bırakmaya, hastanede onay vermekten beyaz eşya servislerinden hizmet almaya kadar birçok alanda hala kağıt kullanılıyor. Hedefimiz bu süreçlerin hepsinde kağıt kullanımını sıfırlamak.” Halit Süer çok yakında TechsignDOC’un ikinci sürümünün piyasaya çıkacağının da müjdesini verdi. “Yenilenen arayüzümüz ve eklenen yeni fonksiyonlarımız ile kullanımı çok daha kolay bir hale getiriyoruz.”

Güncel İçerikler