Ubisoft’un oyun abonelik modeli Ubisoft+, Xbox’ta kullanıma sunuldu

Ubisoft'un premium üyelik hizmeti Ubisoft+, bir yıldan uzunca bir sürede ilk sürümünün ardından nihayet Xbox sistemlerine ulaştı. Oyun fiyatlarındaki artış göz önünde bulundurulduğunda gerek ülkemizde gerekse dünya genelinde sistemin oldukça tercih edileceği düşünülüyor.

Ubisoft‘un premium üyelik hizmeti Ubisoft+, bir yıldan uzunca bir sürede ilk sürümünün ardından nihayet Xbox sistemlerine ulaştı. Oyun fiyatlarındaki artış göz önünde bulundurulduğunda gerek ülkemizde gerekse dünya genelinde sistemin oldukça tercih edileceği düşünülüyor.

Xbox sahipleri artık Ubisoft+ Multi Access olarak bilinen ve birkaç katmana sahip olan Ubisoft+’ın en üst katmanına erişebiliyor. Abone olduktan sonra desteklenen herhangi bir platformda oyunlar oynayabilirsiniz.

Kullanıcılar, kayıtlı durumlarını kaybetmeden Xbox ve PC arasında geçiş yapabiliyor. Hizmet, Amazon Luna için de kullanıma açıldı. PlayStation sahiplerinin ise hizmete ulaşabilmesi için bir süre daha beklemesi gerekiyor. PlayStation sahibiyseniz, programın sadeleştirilmiş bir versiyonu olan Classics’e abone olabilirsiniz.

Ubisoft+, ödüllü oyunlardan oluşan büyüyen bir kataloğa, çıktığı gün oynayabileceğiniz yeni oyunlara ve klasik Ubisoft serilerine erişebileceğiniz premium bir oyun aboneliği olarak geliyor.

Platform; yeni çıkan oyunlar, premium sürümlerinin yer aldığı bir katalog ve ek oyun paketleri dahil olmak üzere Xbox’ınızda oynayabileceğiniz 60’tan fazla oyuna sınırsız erişim sunuyor. Ayrıca Ubisoft Connect ile bilgisayarda 100’den fazla oyundan oluşan eksiksiz Ubisoft+ kataloğunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Far Cry 6, Assassin’s Creed Valhalla ve Immortals Fenyx Rising gibi hit oyunların hepsi, oyuncuların anında erişebildiği geniş Ubisoft+ koleksiyonunda yer alıyor. Ubisoft’a göre müşteriler, yeni oyunlara ilk günden erişebilecek.

Ubisoft+, çıktığı gün oynayabileceğiniz yeni oyunlar, premium sürümler, uzantılar, özel ödüller ve daha fazlası dahil olmak üzere Xbox One ve Xbox Series X/S’te seçili Ubisoft oyunlarına erişim sunuyor. Planın global pazarlarda aylık 18 dolar ücreti bulunuyor. Ülkemize özel fiyatlandırma yapan şirket, abonelik fiyatının 179 TL olduğunu açıkladı.

Güncel İçerikler