Turan, çipli ve temassız kartını müşterilerinin deneyimine sundu

Türk Devletlerinin yeni nesil finansal uygulaması olmayı hedefleyen Turan, 20 milyon TL’lik yeni tohum yatırım turunun ardından, sunduğu çipli fiziksel kartları ile tüm müşterilerine temassız ve güvenli alışveriş yapabilme olanağı sağladığını duyurdu.

Türkiye’de Türk soylu kişilere, kendi dillerinde hizmet veren tek finansal uygulama olan Turan, aidatsız fiziksel kartları ile tüm ATM’lerden hızlı para yatırma, para çekme, temassız alışveriş yapabilme ve harcadıkça nakit iade kazanma fırsatı sunmaya başladı.

Turan’ın yeni fiziksel kartları ile ilgili demeç veren Turan Ürün ve Pazarlama Direktörü Taner Oğuz:

‘Turan ile Türk Devletleri arasında tamamen dijital bir para transferi geçidi kurmanın yanı sıra Türk soydaşlarımızın Türkiye içindeki finansal sorunlarına da çözümler sunmak için çalışmaya tüm gücümüzle devam ediyoruz. Ücretsiz cüzdan hesabı, sanal kartlar ve karekod ile ödeme yapabilme seçeneklerinin ardından bugünden itibaren fiziksel kartlarımız ile özellikle bir şekilde finans ekosisteminin dışarısında kalmış Türk soydaşlarımızın tüm finansal sorunlarına dokunmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Uygulama içerisinden ücretsiz kart siparişi verilebiliyor

Turan müşterileri uygulama içerisinden herhangi bir kart ve kargo ücreti ödemeksizin uygulama üzerinden saniyeler içerisinde kart siparişi oluşturarak 3 iş günü içerisinde kartlarına ulaşabiliyor.

Sırada Özbekistan ve Gürcistan var

Daha önce Azerbaycan’a para transferi imkanı sunmaya başladığını duyuran uygulama önümüzdeki 90 gün içerisinde Gürcistan ve Özbekistan’a da %100 dijital para transferi özelliğini hizmete almayı planlıyor.

Güncel İçerikler