Spor tesislerini ve eğitmenleri bir araya getiren Olleyy, 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Alesta, yüksek büyüme potansiyeline sahip erken aşama teknoloji girişimlerine yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, spor yapmak isteyenlerle spor tesisi ve eğitmenlerini online ortamda bir araya getiren Olleyy‘e 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım gerçekleştirilmesine karar verildi.

Olleyy, çocuklarına futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, yüzme, vb branşlarda spor okulu arayan ebeveynlerin; futbol, basketbol, voleybol, vb takım sporlarında kendilerine uygun tesis arayan yetişkinlerin; pilates, fitness, vb alanlarda tesis ya da bireysel antrenör arayan sporcuların lokasyon, kalite puanı ve fiyat gibi özelliklere göre filtrelemeler yapıp, saniyeler içinde rezervasyon yapabildikleri ve yüzlerce spor tesisini / eğitmenini bünyesinde barındıran bir pazar yeri girişimidir.

Olleyy kurucu ortağı Murat Demirel aldıkları yatırımla ilgili yaptığı açıklamada,

“Birçok farklı sektörde kendini doğrulamış bir iş modelini benzeri olmadan spor sektöründe de hayata geçirerek, hem büyük bir ihtiyacı karşılıyor, hem de yenilikçi bir adım atmış olmanın gururunu yaşıyorum. Alesta gibi sektörde adını çok başarılı yatırımlarla sıkça duyuran kurumsal bir yatırımcının Olleyy’e inanması bizim için gurur ve motivasyon kaynağı. 2019 yılında daha yolun çok başındayken bize güvenen melek yatırımcılarımıza da bu vesile ile teşekkürlerimi sunmak isterim.” dedi.

Olleyy, aldığı yatırım ile dijital altyapısını ve satış takımını daha da güçlendirmeyi, ayrıca dijital ve geleneksel reklamlarla marka bilinirliğini artırmayı, bu sayede daha fazla alt üye işyeri ve kullanıcıya erişmeyi planlıyor.

Güncel İçerikler