Yapay zeka destekli Bing Chat’e üçüncü taraf uygulamalar eklenecek

Bing için dönüm noktası haline gelen yapay zeka destekli chatbot Bing Chat, yeni özelliklerle daha işlevsel hale gelecek. Yapay zekaya üçüncü taraf uygulamalar için destek entegrasyonu geliyor. 

Bing için dönüm noktası haline gelen yapay zeka destekli chatbot Bing Chat, yeni özelliklerle daha işlevsel hale gelecek. Yapay zekaya üçüncü taraf uygulamalar için destek entegrasyonu geliyor.

Bing Chat, Microsoft’un herkese açık hale getirmesinden bu yana ve iyi bir nedenle manşetlerde yer alıyor. GPT 4′ün entegrasyonuplatform ile Bing‘in popülaritesini çeşitli uygulama mağazalarında artırdı. 

Chatbot, sorulara daha kişiselleştirilmiş ve konuşmaya dayalı yanıtlar sağlayarak kullanıcılar için arama deneyimini iyileştirdi. Ayrıca daha insani bir etkileşim sunarak ve kullanıcının aramalarına göre uyarlanmış reklamlar sunarak işletmelerin ve kuruluşların müşterileriyle daha etkili bir şekilde etkileşim kurmasına yardımcı oldu. 

OpenAI‘ın ChatGPT‘si, yapay zeka ve doğal dil işleme dünyasında da dalgalar yaratıyor. OpenAI, daha önce ChatGPT’nin artık üçüncü taraf eklentileri desteklediğini ve diğer hizmetlerin onunla entegre olmasına izin verdiğini duyurmuştu. Görünüşe göre Microsoft’un Bing Search için de aynı şeyi yapmayı planlıyor.

Microsoft Reklamcılık ve Web Hizmetleri Başkanı Mikhail Parakhin, Twitter’da üçüncü taraf eklentilerin yakında Bing Chat’e geleceğini ima etti. Bir kullanıcı tarafından Bing Chat’in ChatGPT gibi üçüncü taraf eklentileri destekleyip desteklemeyeceği sorulduğunda Parakhin, “bizi izlemeye devam edin” yanıtını verdi.

Bu hamle, potansiyel olarak Bing Chat için yeni olanaklar açarak chatbot’u kullanıcılar için daha çok yönlü ve kullanışlı bir araç haline getirebiliyor. Bing Chat için ne tür eklentilerin mevcut olacağı ve bunların kullanıcı deneyimini nasıl geliştireceği henüz bilinmiyor. Muhtemel eklentiler arasında dil çeviri araçları, üretkenlik ve görev yönetimi araçları, hava durumu ve haber güncellemeleri ve trivia oyunları veya müzik önerileri gibi eğlenceyle ilgili eklentiler yer alacağı düşünülüyor. 

Güncel İçerikler