EA, FIFA’yı yeniden markalaştırdı: EA SPORTS FC

EA SPORTS’un yeni markası EA SPORTS FC, 7 Nisan itibarıyla tüm dünya liglerinde, 100’den fazla maçta ismini duyuracak. Futbol oyunlarının geleceği olan EA SPORTS FC hakkında daha fazla bilgi, Temmuz ayında açıklanacak.

Electronic Arts, EA SPORTS FC™ markasıyla yepyeni bir futbol vizyonuna imza atmaya hazırlanıyor. Oyunun yeni kimliği ve logosu, EA Sports FC’nin futbolun geleceğinde çok önemli bir yeri olacağını gösteriyor.

EA SPORTS FC konsol, mobil, çevrimiçi oyunlar ve espor ürünleri aracılığıyla yüz milyonlarca taraftarı birbiriyle etkileşime sokmayı hedefliyor ve yeni bir futbol deneyimi yaratarak futbol heyecanını en iyi şekilde yaşatmak için EA SPORTS çatısı altında yer alan bir platforma dönüşüyor.

EA SPORTS FC™ markası, dünyanın en büyük liglerinde, 100’den fazla maçta ismini duyuracak. Futbolseverler yeni marka kimliğini, EA SPORTS ortakları olan; Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, WSL, NWSL, CONMEBOL ve daha fazlası aracılığıyla ilk kez duymuş olacaklar. Küresel futbol arenasındaki birçok isim EA SPORTS’a katılarak bu yepyeni futbol deneyiminin yeni bir çağ başlatmasına ortak olacak ve yüzlerce lig, takım, marka ve sporcu, bugün itibarıyla EA SPORTS FC logosunu kendi platformlarında yayınlamaya başlayacak.

EA SPORTS FC Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Nick Wlodyka:

“EA SPORTS FC’nin hikayesi burada başlıyor. Küresel futbol topluluğunu bir araya getiren 30 yıllık liderlik üzerine yepyeni bir futbol deneyimi ve futbolseverlerin öncelikli olduğu bir gelecek inşa ediyoruz. EA SPORTS FC, bu spor için yeniliğin ve değişimin bir sembolü olacak. Temmuz ayında tüm futbolseverlere bu deneyimin geleceği hakkında daha fazla bilgi vermek için sabırsızlanıyoruz!”

Tasarım konusunda futboldan ilham alan yeni EA SPORTS FC markası, futbolu çok boyutlu olarak temsil eden, futbol kültüründe yer alan üçgen şeklini temel alıyor. Pas tekniklerinden set oyunlarına kadar kullanılan üçgen şekli, EA SPORTS futbol deneyimlerinin köküne işleniyor.

30 yıldır interaktif futbol deneyiminin tanımını yapan EA SPORTS, tüm oyun platformlarındaki 150 milyon taraftardan oluşan küresel bir futbol topluluğunun oluşmasını sağlamış durumda. EA SPORTS FC’nin ortaklarıyla birlikte futbolseverleri ön plana koyduğu bu yepyeni futbol deneyimi ile birlikte var olan bu topluluk desteklenmeye ve büyümeye devam edecek.

EA SPORTS’un yıllardır sürdürdüğü ¨bir araya getirme¨ ve ¨yenilikçilik¨ ilkesiyle oluşan taraftar topluluğu; 19.000’den fazla tam lisanslı oyuncuya, 700 takıma ve 30 lige erişim sağlayacak ve 300’den fazla küresel futbol ortağının desteğiyle -kadın futbolu da dahil- özgün ve rakipsiz bir futbol deneyimi yaşayacak.

Güncel İçerikler