LexisNexis Risk Solutions, tüketici odaklı sağlık verileri sağlayan Human API’yi satın aldı

İşletmelerin ve devlet kurumlarının riskleri azaltmasına ve dünyanın dört bir yanındaki insanlara fayda sağlayacak kararları iyileştirmesine yardımcı olan LexisNexis Risk Solutions, tüketici sağlığı verileri sunan Human API'yi satın aldı.

İşletmelerin ve devlet kurumlarının riskleri azaltmasına ve dünyanın dört bir yanındaki insanlara fayda sağlayacak kararları iyileştirmesine yardımcı olan LexisNexis Risk Solutions, tüketici sağlığı verileri sunan Human API‘yi satın aldı. Anlaşmanın maddi detayları açıklanmadı.

LexisNexis, sigorta, finansal hizmetler, sağlık ve devlet dahil olmak üzere çok çeşitli sektörler için veri ve teknoloji çözümleri sunuyor.

Human API’nin Sağlık İstihbarat Platformu, sigortalamayı hızlandıran, yerleştirme oranlarını iyileştiren ve daha iyi müşteri deneyimleri yaratan sağlık verilerini birbirine bağlıyor. Şirketin platformu, elektronik sağlık kayıtları ağlarına, sağlık bilgileri alışverişine, hasta portallarına ve geleneksel APS alma ortaklarına erişimi içeren sağlam ve kapsamlı bir veri ağı tarafından destekleniyor.

LexisNexis tarafından satın alma, Human API’nin müşteriler tarafından değer verilen ve tüketiciler tarafından kontrol edilen sağlık verileri likiditesini yaratma vizyonunu hızlandırmasını sağlayacak. Human API’nin geliştirdiği tescilli özel platformu, hayat sigortası yüklenimi ve bakım koordinasyonu dahil olmak üzere görev açısından kritik iş süreçlerini ilerletmek için tasarlanmış, tüketici tarafından izin verilen sağlık verilerinin alınmasını ve sunulmasını kolaylaştıran lider bir çözüm olmaya devam edecektir.

Human API’nin satın alınması, LexisNexis Risk Solutions’ın endüstrinin düzenleyici gerekliliklerini ve veri gizliliği standartlarını karşılarken yenilikçi çözümler sunma şeklindeki stratejik amacını daha da ileriye götürmesini sağlayacak.

Human API tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Bu dönüm noktası ve bunun müşterilerimiz ve ortaklarımız için nelere yol açacağı konusunda inanılmaz derecede heyecanlıyız. Müşterilerimize ileri teknoloji çözümleri ve istisnai teslimat hizmetleri sunmaya devam edeceğiz ve bu taahhüdümüzü sürdüreceğiz.” 

Güncel İçerikler