Google Fotoğraflar’a gelen güncelleme, Chromebook’lara film düzenleme özelliği getiriyor

Google, Chromebook'lara Google Fotoğraflar aracılığıyla yeni film düzenleme araçları verdiğini söyledi. Bu özellikler nihayet gelmeye başlıyor.

Google, Chromebook‘lara Google Fotoğraflar aracılığıyla yeni film düzenleme araçları verdiğini söyledi. Bu özellikler nihayet gelmeye başlıyor.

Google Fotoğraflar topluluk sayfasındaki bir yayında şirket, Chromebook’larda Google Fotoğraflar için yeni video düzenleme özelliklerinin “kullanıma sunulmaya başladığını” duyurdu. Bu özellikler, “Chromebook’unuzdaki resimleri ve videoları sorunsuz bir şekilde kullanmanıza ve Google Fotoğraflar’da düzenlemenize” olanak tanıyor.

Film düzenleyiciyi kullandığınızda, kendi videonuzu yapmakla önerilen temaları kullanmak arasında seçim yapabilme imkanı sunuluyor. Kendi başınıza yapmayı seçerseniz, galerinizden istediğinizi seçme ve yerleşik düzenleyiciyi kullanarak görüntülerde veya sahnelerde ayarlamalar yapma özgürlüğüne sahip olacaksınız. Ancak önerilen temaları seçerseniz, özellik sizin için temanıza göre videolar ve resimler seçecek; yine de değiştirebilecek ve seçtiklerinizi düzenleyebileceksiniz.

Tam teşekküllü bir film düzenleme uygulamasının aksine, yüksek kaliteli bir film yapmanın tüm inceliklerini anlamanız gerekmiyor. Google, yenilenen film oluşturma araçlarının “yalnızca birkaç dokunuşla yüksek kaliteli filmler yapmanıza yardımcı olacağını” belirtiyor. Ancak bu aracın daha profesyonel düzenleme yazılımları kadar iyi olmadığı da biliniyor.

Özellikleri kullanmak için, henüz yüklemediyseniz, Google Fotoğraflar uygulamasını Chromebook’unuza yüklemeniz gerekiyor. Yeni özelliklerin ilerleyen günlerde tüm kullanıcılar için aktif hale getirileceği tahmin ediliyor. 

Güncel İçerikler