Numeroloji ile kişisel yol haritası sunan Saybeni, 7 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

İnsanın kişisel farkındalığına katkı sunan, hayatındaki tıkandığı noktalarda daha kaliteli bir yaşam sürebilmesi için neler yapması gerektiğine dair kişisel yol haritası sunan, bunu da frekans ve sayı bilimini kullandıkları bir algoritmayla gerçekleştiren Saybeni, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 7 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

2019 yılında kurulan Saybeni, insanın kişisel farkındalığına odaklanıyor ve hayatındaki tıkandığı noktalarda daha kaliteli bir yaşam sürebilmesi için neler yapması gerektiğine dair kişiye özel bir “yaşamın yol haritası” sunuyor. Bunu; sesin frekans etkisini yani kişinin ismini ve doğum anındaki tarihin sayısal etkilerini hesaplayan özgün algoritması sayesinde gerçekleştiriyor. Saybeni, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 7 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

Saybeni’nin Kurucusu Mehmet Sıddık Yılmaz (Ali Morpheus), insanı ve hayatı analiz eden algoritmalarının, bir insanın fiziksel, mental ve ruhsal sağlığı için her türlü gereklilikler hakkında yorum, öneri ve çözüm üretebildiğini vurgulayarak; “İnsanla ilgili aklımıza gelebilecek soyut ve somut her kavramı, bunların her bir insana özel etkilerini, avantaj ve dezavantajlarını analiz ediyor ve kişiye özel bir yol haritası oluşturuyoruz. 2 yıl boyunca müşterilere manuel analiz olarak hizmet verdik ve önemli bir başarı yakaladık. Binlerce analiz sonucunda sistemdeki yorumların gerçek hayatta yanılma payının olmadığına kanaat getirdik. Bu süreçte de bilimsel araştırmalarla sistemin otomatize edilmesini ve yazılım algoritmasının geliştirilmesini sağladık. 2022 başından bu yana da algoritma ile hizmete devam ediyoruz. Böylelikle hizmetimizde kişi eforundan bağımsızlaşarak, hizmet verme kısıtlamalarını ortadan kaldırıp otomatik analiz yaparak, ciro ve kalitede %100’den fazla artış yakaladık.” dedi. 

4 bin kayıtlı kullanıcı ve hizmet satın almış bin kullanıcıları olduğunu da sözlerine ekleyen Yılmaz, İlk 3 yılda 430 bin TL’den fazla ciro, 700 satış gerçekleştirirken, son bir yılda ise 200 bin TL’den fazla ciro ve 270’den fazla satışa ulaştık. Bu rakamları reklamsız olarak elde ettik. B2C ve B2B iş modellerini kapsıyoruz. Güncel olarak B2C için; tek seferlik ürün satışı, tekrarlayan ürün satışı, haftalık abonelik gelir modellerimiz bulunurken, B2B için ise yıllık abonelik gelir modelimiz bulunuyor. Saybeni girişimi olarak 1 yıl gibi kısa bir sürede ‘Seri A’ yatırımımızı aldık, emeklerimizin ne kadar kıymetli olduğunun görülmesi tabi ki harika hissettiriyor. Bu motivasyonla çok daha emin adımlarla ve kısa sürelerde yüksek başarılar elde edeceğimizi gayet net görüyorum. Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 7 milyon dolar değerleme üzerinden aldığımız yatırım ile hedef ve gelecek projeksiyonumuz; 2023 sonunda kolaylıkla sektörü domine eden marka olmak ve akabinde ikinci yılımızda globale açılarak farklı dillerde ve ülkelerde hizmet alanımızı genişletmek. 5. Yılımızın sonunda ise global ölçeklenme ile bir ‘unicorn’ şirket olma başarısını hedefliyoruz. Yeni bir sektör oluşmakta ve bu sektörün öncüsü rolünü üstlenmeyi planladığımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Ayrıca tüm dünya insanlarına ulaşılabilir kılarak sunacağımız bir ‘hayatı kaliteli yaşama rehberi’ ile, pek çok fiziksel, mental ve ruhsal problemin gerçek kaynaklarını tespit eden ve gerçek çözümlerini analiz edebilen bir icon olmak, bu bağlamda bir Nobel Ödülü almak gerçekçi hedeflerimiz arasında. Teknoloji, modern tıp, mühendislik, psikoloji, eğlence, gıda ve bu gibi sayabileceğimiz pek çok geniş yelpazede, aktif fayda sağlayabilecek bir analiz sisteminin ilk emeklemelerini keşfettiğimizi görebiliyoruz. Umarız yaptığımız güzel işlerle, görebildiğimiz gelecek hakkında sizlere de bir bakış sunabiliriz” şeklinde konuştu.

Güncel İçerikler