KOBİ’lere e-ticaret operasyonlarında yardımcı olan NetKasam, 3.2 milyon dolar yatırım aldı

KOBİ'lerin dijital dönüşümüne öncülük etmek için e-ticaret operasyonlarında uçtan uca çözümler sunan NetKasam, aldığı doğrudan yatırım ile büyümeye devam ediyor. Şirket, IQ Money'den 3.2 milyon dolar yatırım ile şirketin büyüme planlarını hızlandırmayı hedefliyor.

KOBİ’lerin dijital dönüşümüne öncülük etmek için e-ticaret operasyonlarında uçtan uca çözümler sunan NetKasam, aldığı doğrudan yatırım ile büyümeye devam ediyor. Şirket, IQ Money’den 3.2 milyon dolar yatırım ile şirketin büyüme planlarını hızlandırmayı hedefliyor.

2018 yılında Fatih Duygu tarafından kurulan NetKasam’ın amacı, klasik masaüstü muhasebe yazılımlarının e-ticaret yapan şirketlere yaşattığı zorlukları ortadan kaldırmak ve e-ticaret işletmelerinin ihtiyaç duydukları tüm özellikleri sunarak operasyon ve personel maliyetlerini azaltmaktır. NetKasam hali hazırda Online muhasebe, e-ticaret ve Pazaryeri entegrasyonları, Kredi kartı ve Kapıda ödeme ile satış, Online tahsilat sistemi ve kargo entegrasyonları gibi daha bir çok özelliği içinde barındırıyor.

NetKasam’ın Kurucu ve CEO’su Fatih Duygu, aldıkları bu yatırım ile şirketin büyüme planlarını hızlandıracağına inandıklarını belirtti. Fatih Duygu, “Yeni yatırım ile birlikte, NetKasam’ın Türkiye’de ve dünya genelinde daha fazla işletmeye ulaşması için yapabileceğimiz çok şey var. Yatırımcımızın tecrübeleri ve fikirleri, NetKasam’ın hizmetlerinin geliştirilmesine ve müşterilerimize daha fazla değer sağlamamıza yardımcı olacak” dedi.

NetKasam’a yaptıkları yatırıma yönelik olarak IQ Money Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Duran tarafından yapılan açıklamada, NetKasam’ın e-ticaret alanında sunduğu uçtan uca hizmetlerin müşteri odaklı yaklaşımı ve inovasyonu bizi etkiledi. Bu yatırım, NetKasam’ın ürünlerinin ve hizmetlerinin geliştirilmesi ve dünya pazarında global bir marka olmasında katkıda bulunmak için kullanılacağını aktardı.

NetKasam tarafından yapılan açıklamada, 2024 yılı sonuna kadar en az 4 farklı ülkede şirketleşmeyi ve takip eden yıl içinde ise en az 10 ülkede hizmet vermeyi planladıklarını aktardı.

Güncel İçerikler