BT yönetimini yeniden ele alan deeploi, 3 milyon euro yatırım aldı

Derin teknoloji odağında BT platformu geliştiren deeploi, tohum turunda 3 milyon euro yatırım aldı.

Derin teknoloji odağında BT platformu geliştiren deeploi, tohum turunda 3 milyon euro yatırım aldı. Tur, Cherry Ventures tarafından yönetildi.

Dijital teknoloji geliştirme hızı inanılmaz yüksek seviyeye geldi. Yeni olanaklar ve fırsatlar sunan, heyecan verici teknolojik yeniliklerle dolu bir çağda yaşıyoruz. Bununla birlikte, teknolojik gelişmelere ayak uydurmak her zaman basit bir yol olmuyor. En iddialı şirketler bile çoğu zaman modası geçmiş, var olmayan veya şeffaf olmayan BT kurulumlarıyla mücadele ediyor. deeploi bunu değiştirmeyi amaçlıyor. Genç girişim, işletmelerin süreçlerini kolaylaştırmasına yardımcı olan yenilikçi BT çözümleri geliştiriyor.

deeploi’nin platformu, BT ile ilgili günlük sıkıntıları ortadan kaldırmayı hedefliyor. Araç, KOBİ’leri ve çalışanlarını değerli zamandan, sinirlerden ve maliyetlerden kurtarıyor. Julian Lübke ve Philipp Hoffmann tarafından oluşturulan girişim, birinci sınıf destekle birleştirilmiş hepsi bir arada bir BT platformu kuruyor. deeploi, kullanıcı giriş ve çıkışlarından hizmet ve desteğe, siber güvenlik ve ağ yönetimine kadar bir şirketin BT departmanının tüm kapsamını kapsamayı amaçlıyor.

Girişimin kurucu ortağı ve CEO’su Julian Lübke, “Cherry Ventures, oyunun kurallarını değiştiren girişimleri desteklemesiyle tanınıyor. BT’yi birlikte bir mücadele değil, bir hizmet haline getirebilmemiz için onları aramızda görmekten heyecan duyuyoruz. Yatırım, platformumuzu oluşturmaya ve ekibimizi genişletmeye devam etmemizi sağlayacak.” dedi.

Bu yeni yatırımla platform, KOBİ’lerin BT süreçlerini yönetmeleri için yeni bir yol şekillendirmeyi planlıyor.

Güncel İçerikler