Siber saldırılara yönelik önlemler geliştiren Cado Security, 20 milyon dolar yatırım aldı

Güvenlik ekiplerinin tehditlere bulut hızında yanıt vermesini sağlayan bir bulut araştırma platformu Cado Security, 20 milyon dolar yatırım aldı.

Güvenlik ekiplerinin tehditlere bulut hızında yanıt vermesini sağlayan bir bulut araştırma platformu Cado Security, 20 milyon dolar yatırım aldı. Eurazeo tarafından yönetilen tura Ten Eleven Ventures katıldı. Girişimi bugüne dek toplamda 31.5 milyon dolar yatırım aldı. 

2020 yılında James Campbell ve Christopher Doman tarafından kurulan Cado Security, ilk bulut adli tıp ve olay müdahale platformunu sunduğunu iddia ediyor. Platform, bulutun boyutunu ve hızını kullanarak bulut, kapsayıcı ve sunucusuz sistemler genelinde adli düzeyde veri toplamayı ve işlemeyi basitleştiriyor.

Google Cloud’da Güvenlik Operasyonlarından Sorumlu Ürün Başkanı Chris Corde, “Cado platformu, veri toplama ve işleme için harcanan zamanı günlerden saatlere indirerek bulutta olay müdahalesini hızlandırır. Güvenlik ekiplerinin artık güvenliği ihlal edilmiş bir sisteme manuel olarak erişim talep etmek zorunda kalmaması gerçeği, oyunun kurallarını değiştiriyor.” dedi.

Geçen yıl Cado Security, Microsoft Azure Marketplace ve AWS Marketplace‘teki kullanılabilirliği dahil olmak üzere, hızlandırılmış bir büyümeye tanık oldu ve önemli kilometre taşlarına ulaştı.

Cado Security kurucu ortağı James Campbell, “Hızlı, stratejik yenilik, hızlı ve etkili bir şekilde büyümemizi sağladı. Bulut için özel olarak oluşturulmuş bir platform olarak, güvenlik ekiplerinin bulutta olay müdahalesini büyük ölçüde hızlandırabilmesi için gereken çözümleri sağlıyoruz.” dedi. 

Yeni yatırımla beraber girişim, global genişlemesini daha da büyütmeyi, ürün geliştirme yoluyla yeniliği sürdürmeyi, pazara açılma stratejilerini hızlandırmayı, satış ve pazarlama işlerini büyütmeyi planlıyor.

Güncel İçerikler