Müşteri deneyimini dijitalleştiren yerli platform Cloud4Feed, ilk yatırım turunu tamamladı

Müşteri deneyimi çözümleriyle işletmelerin müşteri odaklı kararlar vermelerini sağlayan Cloud4Feed, ilk turda Bilişim Vadisi GSYF ve hiVC'den yatırım aldı.

11 ülkede, 17 farklı sektörden 70’i aşkın müşterisine, müşteri ve çalışan deneyimi alanında fark yaratan çözümler sunan Cloud4Feed, ilk yatırım turunu tamamladı. Yatırım turuna; APY Ventures ve hiVC katıldı.

Hizmet sunduğu alanları sadece Türkiye ile sınırlandırmayarak, yurt dışı pazarlara da taşıma hedefinde olan Cloud4Feed 2023 ilk çeyreği itibari ile İngiltere ve Almanya başta olmak üzere Avrupa ülkelerinden de potansiyel müşteriler ile görüşmeler yapmaya başladı.

“Farklı coğrafyalarda yenilikçi çözümler sunacağız”

Cloud4Feed Kurucusu ve CEO’su Cef Tovil, konuya ilişkin değerlendirmelerini şöyle özetledi: “Müşteri deneyiminin temel rekabet alanı haline geldiği günümüzde, Cloud4Feed olarak gizli müşteri ve çıkış anketi gibi süreçleri dijitalleştirerek iş ortaklarımıza doğru müşteri içgörüsü sağlamak amacıyla kurulduk. Bir işletmenin müşterileri ile temas ettiği tüm noktalardan yüksek sayıda geri bildirim toplayarak yapay zeka destekli analizler ve anlık aksiyonlarla müşteri bağlılığı ve sadakatinin artırılmasını sağlıyoruz. Bugüne kadar Türkiye’de 70’i aşkın büyük işletmede başarı hikayeleri yarattık ve 11 farklı ülkede operasyon gerçekleştirdik. Müşteri deneyimi ve pazar araştırmaları alanında çeşitli çok uluslu firmalarda uzun yıllar tecrübe edinmiş bir yönetim ekibine sahibiz. Kurulduğumuz günden beri kendi kaynaklarımızla büyümeye devam ederken, yatırımcılarımızın bu yatırımla vizyonumuza ve ekibimize olan güvenini göstermesi bizim için oldukça mutluluk verici. Yatırımla birlikte istikrarlı büyümemizi sürdürmenin yanı sıra müşteri ve çalışan deneyimi alanındaki ürün portföyümüzü geliştirmeyi ve yurtdışı pazarlara açılmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin başarısı her zaman önceliğimiz. Genişleyen sektör ve coğrafi kapsamımızla müşterilerimizin doğru içgörülere daha hızlı ve etkin ulaşabilmesini sağlamanın yanında inovatif çözümler geliştirecek mühendislik ekibimizi de genişletmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

APY Ventures Yöneticisi Mustafa Keçeli ise verdiği demeçte “APY Ventures bünyesinde yönettiğimiz Bilişim Vadisi GSYF ile Cloud4Feed’in bu yatırım turuna katılmaktan son derece memnunuz. Müşteri deneyimi konusunda tecrübeli bir ekibin elinden çıkmış olan bu ürün ile Türkiye’de sağladıkları büyümeyi global arenada da yakalayacaklarından hiç şüphemiz yok. APY Ventures olarak temel mottomuz doğru yatırımcı ile doğru girişimciyi buluşturabilmek, bu doğrultuda da Bilişim Vadisi GSYF ile Cloud4Feed arasında güzel bir sinerji yakalayacağımızı düşünüyoruz.”

hiVC tarafından verilen demeçte ise “hiVC olarak girişimlerin sürdürülebilir bir şekilde büyümelerine, küresel ölçekte rekabet edebilecek düzeye çıkmalarına, bir sonraki yatırım turlarında daha yüksek tutarda yatırım almalarına ve iyi bir exit yapma süreçlerine liderlik etmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Cloud4Feed’in bu yolculuğuna katkı sağladığımız için çok mutluyuz. Girişimcilere değer katmaya ve onları büyütmeye devam edeceğiz.” dedi.

Çalışanlarına değer veren bir yapıyla, güçlü ekibini büyütmeye devam edecek olan Cloud4Feed, önümüzdeki dönemde alanında tercih edilen lider bir ürün şirketi olma misyonuyla büyümeyi sürdürülebilir hale getirmeyi planlamaktadır.

Güncel İçerikler