Eğitim platformu eduMe, yerli ‘TikTok for Learning’ platformu Playbook’u satın aldı

Eğitim teknolojileri geliştiren eduMe, TikTok for Learning formatı geliştiren yenilikçi öğrenme teknolojisi platformu olan Playbook'u satın aldı.

Eğitim teknolojileri geliştiren eduMe, TikTok for Learning formatı geliştiren yenilikçi öğrenme teknolojisi platformu olan Playbook‘u satın aldı. Anlaşamanın maddi şartları hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

İş gücüyle alakalı dünyanın her yerinden ilgili bilgilere sorunsuz erişim sağlamayı amaçlayan girişim, herkese işinde başarılı olma fırsatı vermeyi misyon ediniyor. Yeni işe başlayan ya da iş tarafında değişiklikler yapan kişilerin yeni pozisyonlara uyum sağlaması için gereken tüm bilgiler bir ara sunuluyor.

eduMe, Uber, Marriott ve Vodafone gibi global şirketlerle, iş akışında önemli, tüketici düzeyinde eğitimi sorunsuz bir şekilde sunmak ve üretkenliği, elde tutmayı ve güvenliği iyileştirmelerine olanak tanımak için ortaklık yapıyor. Platform, Workday, Braze, Beekeeper ve Fountain gibi sürekli kullanılan araçlara entegre oluyor.

Aynı zamanda girişim, kendi öğrenme ürününe artık dünya çapındaki tüm Microsoft Teams kullanıcıları tarafından erişilebilmesini sağlayan Microsoft Teams ile bir ürün entegrasyonunu duyurdu.

Playbook, hızlı ve kolay iş eğitim videolarını QR yardımıyla ve entegre uygulamalarla yeni çalışanlara sunuyor. Girişim, QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın 3. dönem girişimleri arasında yer aldı.

eduMe’nin ana ürününe halihazırda entegre edilmiş olan Playbook, çalışanların ihtiyaç duyduğu anda QR kodları ve diğer araçlar aracılığıyla sürükleyici, standartlaştırılmış eğitim sunabiliyor.

eduMe CEO’su ve kurucusu Jacob Waern, “Gündelik işlerde çalışanların büyük çoğunluğuna başarılı olmaları için gerekli araçlar ve eğitim verilmiyor. İşinde başarılı olmanın herkesin aynı hakkı olduğuna inanıyoruz. Tüketici sınıfı teknolojiyi günlük işlerinin akışı içinde herkesin kullanımına sunduk. Bunu yaparak, masasız iş gücü öğreniminin neye benzediği konusunda yeni bir standart belirliyoruz.” dedi.

Playbook kurucularından Can Özinci, “eduMe, Uber, Wolt, Marriott ve Deliveroo gibi müşterileri ile gündelik çalışma alanında dünya lideridir. Playbook ile gündelik iş gücü eğitiminin geleceğini inşa ettiğimize inandık. eduMe kesinlikle bu iddiayı gerçeğe dönüştürmek için doğru iş ortağıdır.” dedi.

eduMe müşterileri, platformu kurduktan kısa bir süre sonra işgücü verimliliğinde, elde tutmada ve güvenlikte önemli artışlar görüyor. eduMe kullanıcıları ve müşterileri, iş günlerinin mevcut akışında Microsoft Teams gibi iş ortaklarıyla sorunsuz entegrasyon yoluyla günlük olarak kullandıkları araçlardan erişilebilen, kolayca tüketilebilen içerik oluşturarak, masasız işletmelerin operasyonda karşılaştıkları tipik engellerin üstesinden gelmelerine yardımcı oluyor.

Güncel İçerikler