Apple, iPhone 14 ve iPhone 14 Plus için sarı renk seçeneğini duyurdu

Apple, bahar aylarına giriş yapmamıza ithafen iPhone 14 ve iPhone 14 Plus için sarı renk seçeneğini piyasaya sürdüğünü açıkladı.

Apple, bahar aylarına giriş yapmamıza ithafen iPhone 14 ve iPhone 14 Plus için sarı renk seçeneğini piyasaya sürdüğünü açıkladı. Geçen baharda şirket, iPhone 13 serisi için yeni bir yeşil rengi (Pro modeller için Alp yeşili) ve 2021’de iPhone 12 serisi için mor renk grubunu tanıttı.

Apple‘ın Global Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bob Borchers, “İnsanlar iPhone’larını seviyor ve yaptıkları her şey için her gün ona güveniyorlar. Şimdi seriye yeni sarı iPhone 14 ve iPhone 14 Plus ile heyecan verici bir ekleme geliyor. Olağanüstü pil ömrü, hafif tasarım, profesyonel düzeyde kamera ve video özellikleri, uydu üzerinden Acil SOS gibi çığır açan güvenlik özellikleri ve iOS 16’nın sunduğu tüm özellikler, iPhone 14’ü yeni bir iPhone için pazardaki herkes için harika bir seçenek haline getiriyor.” dedi. 
Yeni Sarı renk, iPhone ve ‌iPhone 14‌ Plus’ın mevcut Midnight, Starlight, (PRODUCT)RED, Blue ve Purple renk seçeneklerine katılıyor. Apple, cihazın ürün döngüsünün ortasında satışları artırmak için genellikle ilkbaharda yeni “iPhone” renk seçeneklerini sunuyor. Bu sayede satışların olumlu etkilenmesi amaçlanıyor. 
Hatırlatmak gerekirse iPhone 14 Plus, tüm iPhone’lar arasında en uzun pil ömrünü sunuyor. Her iki modelde de çarpıcı fotoğraflar ve videolar için çift kamera sistemi, güçlü A15 Bionic çip ve uydu üzerinden Acil SOS ve Çarpma Tespiti gibi yenilikçi güvenlik özellikleri bulunuyor. Apple, ‌iPhone 14‌ ve ‌iPhone 14‌ Plus için Kanarya Sarısı, Zeytin, Gökyüzü ve İris dahil olmak üzere dört yeni silikon kılıf renginin de satışa sunulacağını ekledi.
Yeni renge sahip cihazlar 10 Mart’tan itibaren ön siparişe açılacak ve 14 Mart’tan itibaren mağazalarda ve çevrimiçi olarak satışa sunulacak.

Güncel İçerikler