Gider yönetim platformu N2F, 24 milyon euro yatırım aldı

İşletme giderlerini 4 kata kadar daha hızlı işleme koyarak gider yönetimi konusunda yazılım geliştiren N2F, 24 milyon euro yatırım aldı.

İşletme giderlerini 4 kata kadar daha hızlı işleme koyarak gider yönetimi konusunda yazılım geliştiren N2F, 24 milyon euro yatırım aldı. Yatırım, PSG Equity tarafından yapıldı.

2015 yılında Nicolas Dubouloz ve Jean-Joseph Reslinger tarafından kurulan N2F, zaman alıcı manuel harcama yönetimi sürecine bir çözüm olarak geliştirildi. Girişim, muhasebecilerin, yöneticilerin ve çalışanların günlük hayatını basitleştirerek, gider raporlarının kaydedilmesi, onaylanması ve arşivlenmesi sürecinin tamamını dijitalleştiren çözümler sunuyor.

N2F, verimliliğe ve kullanılabilirliğe öncelik veren, müşterilerin işletme maliyetlerini 4 kata kadar daha hızlı yönetmelerine olanak tanıyan tam teşekküllü bir harcama yönetimi yazılımı yarattığını iddia ediyor.

Girişimin geliştirdiği uygulama, akıllı tarama, vergiye uygun arşivleme, gerçek zamanlı izleme ve yapay zeka destekli dolandırıcılığı önleme gibi özellikleri bir araya getiriyor. Yazılım sistemi, muhasebe yazılımı, bankalar, seyahat şirketleri ve filo yönetimi çözümleriyle entegre olabiliyor.

Şu anda N2F, 11 dilde erişilebilen bir ürünle 86’dan fazla ülkede 10.000’den fazla işletme için bir milyonun üzerinde aylık gider raporu işliyor. 

Başlangıçta sadece KOBİ’ler için tasarlansa da girişim, artık her türden işletmeye de hizmet veriyor. Iliad, DMG MORI ve Holidu gibi birinci sınıf Avrupalı ​​şirketler tarafından kullanılıyor.

N2F CEO’su Nicolas Dubouloz, “PSG ile olan bu ortaklığın işletmemiz için yeni bir büyüme aşamasının başlangıcı olduğuna inanıyoruz. Yatırım, hem çözümlerimizin uygunluğunu hem de pazar lideri konumumuzu yeniden teyit ediyor.” dedi.

PSG ile ortaklık kuran N2F, geliştirme ve Ar-Ge faaliyetlerine devam ederken önümüzdeki beş yıl içinde 200 kişiyi işe alma planıyla Avrupa’daki büyümesini hızlandırmayı amaçlıyor.

Güncel İçerikler