Canva, eğitim kurumları için Canva for Campus abonelik sistemini başlattı

Canva, üniversiteler ve kolejler için Canva for Campus adında ücretli abonelik modelini başlattı.

Çevrimiçi grafik tasarım platformu Canva, üniversiteler ve kolejler için Canva for Campus adında ücretli abonelik modelini başlattı. Abonelik, öğrencilere, profesörlere, personele ve kampüs yöneticilerine raporlar, sunumlar ve diğer belgeler gibi profesyonel ve eğitimsel şablonların yanı sıra milyonlarca stok görüntü, video, ses, infografik ve daha fazlası gibi Canva’nın eksiksiz araç grubuna erişim sağlıyor.

Canva for Campus, artık dünyadaki tüm yüksek öğretim kurumlarında aktif olarak kullanılabiliyor. Dartmouth College, Vanderbilt University ve University of Redlands dahil olmak üzere seçkin okullar için halihazırda mevcut hale geliyor. Abonelik, Ağustos 2022’de kullanıma sunulan Canva for Teams’in yenilenmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Teams ile aynı özelliklere sahip olsa da bu yeni aboneliği odak noktası üniversiteler ve kolejler oluyor.

Canva Docs, Canva Websites, Canva Whiteboards ve Data Visualization gibi birçok özellik bu yeni sürüme dahil ediliyor.

Canva for Campus ile öğrenciler, öğretim üyeleri, personel ve diğer bölümler “ekiplere” ayrılıyor. Her ekip 1 TB depolama alanına sahip oluyor. Ekip üyeleri, Whiteboards iş birliği aracıyla beyin fırtınası yapabilecek, grup projeleri veya dersler gibi içerikler oluşturabilecek, ayrıca metin veya görsel çıkartma yorumları ile gerçek zamanlı geri bildirim sağlayabilecek, hepsini tek bir yerde paylaşabilecek, düzenleyebilecek ve gözden geçirebilecek.

Yeni abonelik için fiyatlandırma, toplam öğrenci sayına bağlı olarak değişiyor. Canva kurucu ortağı ve baş ürün sorumlusu Cameron Adams, kullanıcıların yalnızca personel hesapları için ödeme yaptığını ve belirli bir eşik personel lisansı satın alındığında öğrencilerin ücretsiz erişim elde ettiğini açıkladı. 

Güncel İçerikler