WePlay girişimlerinden Apphic Games’in ilk PC oyunu Deadly Broadcast, Steam’de yayınlandı

WePlay’in yatırımlarından olan Apphic Games, eş zamanlı olarak hem mobil hem de PC platformları için farklı türde oyunlar geliştiriyor. Apphic Games ekibinin PC platformları için geliştirdiği ilk oyun olan Deadly Broadcast, oyuncuların üst düzey grafikleri ve oynanış mekanikleri ile korku oyunu deneyimlerini arkadaş gruplarıyla birlikte gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor

Gazi Akyüz, Mehmet Yavuz Erdem ve Erdinç Gürbüz tarafından kurulan ve WePlay’in yatırımlarından olan Apphic Games, eş zamanlı olarak hem mobil hem de PC platformları için farklı türde oyunlar geliştiriyor. Apphic Games ekibinin PC platformları için geliştirdiği ilk oyun olan Deadly Broadcast, oyuncuların üst düzey grafikleri ve oynanış mekanikleri ile korku oyunu deneyimlerini arkadaş gruplarıyla birlikte gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor. 

Demo versiyonu 100.000’den fazla indirilen ve erken erişim döneminde 15.000’den fazla Wishlist toplayan Deadly Broadcast, umut vadeden Steam istatistikleri ile şu an özellikle Asya ve Amerika kıtasındaki oyunculardan yoğun ilgi görüyor.

Deadly Broadcast, oyuncuların hayatta kalmayı hedefledikleri bir korku evrenini deneyimlemelerini, maksimum izleyici sayısını elde etmelerini ve arkadaşlarıyla birlikte tehlikeli ve terk edilmiş yerlerde canlı yayın yaparak bir streaming fenomeni olmalarını sağlar. 

Single Player ve 1-4 oyunculu Co-op seçeneklere sahip bir tür korku ve hayatta kalma oyunu olan Deadly Broadcast’te yapay zekaya sahip izleyici kitlesi, oyuncunun kadraja soktuğu paranormal olay ve yaratıklara gerçekçi tepkiler vererek oyun içinde yaptıkları bağış ve meydan okumalarla oyuncuyu yönlendirebiliyor. Apphic Games, oyuncuların deneyimi sürekli tazeleyebilmeleri için oyuna yeni haritalar ve yeni karakterler ekleyecek. Phasmophobia ve Devour gibi önemli rakipleri ile rekabet edecek olan Deadly Broadcast, Türk oyun ekosisteminin geliştirdiği en başarılı korku oyunlarından biri olmaya aday.

“Gelecekte Deadly Broadcast oyunu için harika planlarımız var. Yakında VR cihazlarda yayınlayacağımız Deadly Broadcast beklediğimiz gibi başarılı bir satış süreci geçirirse seri haline getirmeyi planlıyoruz.”

Apphic Games ekibi, oldukça başarılı bir geliştirme süreci geçiren Deadly Broadcast oyunu ile ilgili olarak; “Fikir aşamasından çıkış aşamasına kadar oldukça yoğun ve titiz bir süreçten geçtiğimizi söyleyebiliriz. Daha önceki korku oyunlarında bulunmayan bir temaya sahip bir oyun geliştirdiğimiz için ekip olarak çok heyecanlıyız. Gelecekte Deadly Broadcast oyunu için de harika planlarımız var. Yakında VR cihazlarda yayınlayacağımız Deadly Broadcast beklediğimiz gibi başarılı bir satış süreci geçirirse seri haline getirmeyi planlıyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Deadly Broadcast’i daha detaylı incelemek ve oynamak için oyunun Steam sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Güncel İçerikler