Qualcomm ve Mercedes, Snapdragon ile hayran deneyimini geliştirecek iş birliği yaptı

Mobil işlemciler dendiğinde akla gelen ilk markalardan olan Qualcomm, Snapdragon markasının Formula 1'in önde gelen takımlarından Mercedes-AMG PETRONAS F1 ile ortak çalışmalar yapacağını açıkladı.

Mobil işlemciler dendiğinde akla gelen ilk markalardan olan Qualcomm, Snapdragon markasının Formula 1’in önde gelen takımlarından Mercedes-AMG PETRONAS F1 ile ortak çalışmalar yapacağını açıkladı. Ortaklık, hem çevrimiçi hem de yüz yüze Snapdragon platformunun kullanımıyla hayranlar için yeni deneyimler getirmeyi amaçlıyor.

Mercedes,  dijital dönüşümlerini hızlandırmak ve İngiltere’deki kampüslerinde dünya lideri bir akıllı alan oluşturmak için Snapdragon ve diğer Qualcomm teknolojilerini birleştirecek. Snapdragon, dünya genelinde çok sayıda birinci sınıf akıllı telefona, oyun ve XR cihazına, bağlantılı arabaya, PC’ye ve giyilebilir cihaza güç vererek kullanıcılara üstün deneyimler sağlama becerisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Ekibin yeni piyasaya sürülen 2023 arabası Mercedes-AMG F1 W14 E PERFORMANCE, Snapdragon logosunu taşıyacak ve marka, sürücülerin yarış kıyafetlerinde, kıdemli personelin kıyafetlerinde ve garajda ve takım ortamının pist kenarında da yer alacak. Siyah renge yeniden geçiş yapan takım, aracın estetik açıdan da oldukça şık görünmesini sağlıyor.

Qualcomm Technologies, Inc. Kıdemli Başkan Yardımcısı ve CMO’su Don McGuire, Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 takımının, F1’de teknoloji odaklı bir takım oldukları için Snapdragon markası için mükemmel bir ortak olduğunu belirtti. Amaçları, Snapdragon’u dünya çapındaki hayranlarla buluşturarak hayran deneyimini küresel olarak yeniden tasarlamak oluyor.

Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 takımının Takım Patronu ve CEO’su Toto Wolff, hayranlarla bağlantı kurmaktan yarış arabaları yaratmaya ve geleceğin işyerini inşa etmeye kadar inovasyonun işleri için hayati önem taşıdığını ekledi. Snapdragon markası, dönüşmek ve yenilik yapmak için mükemmel bir ortaktır ve bu alanlarda ilerlerken olağanüstü çözümler yaratmaktan heyecan duyuyor.

Mercedes takımı, teknoloji ve yeniliğe yönelik ortak tutku, hayranlarına, ortaklarına ve ekiplerine fayda sağlayacak. Takım, ortaklıklarını genişletmeyi ve yeni piyasaya sürülen araçlarında Snapdragon logosunu görmeyi merakla bekliyor.

Güncel İçerikler