Karayolu yük taşımacılığına odaklanan Transferz, 6.5 milyon euro yatırım aldı

Gezginlere ve seyahat markalarına daha sürdürülebilir ve güvenilir ulaşım çözümleri sunma misyonuyla hareket eden Transferz, 6.5 milyon euro yatırım aldı.

Gezginlere ve seyahat markalarına daha sürdürülebilir ve güvenilir ulaşım çözümleri sunma misyonuyla hareket eden Transferz, 6.5 milyon euro yatırım aldı. Yatırım turuna melek yatırımcılar katıldı.

2020’de kurulan girişim, kara taşımacılığı için global bir pazar sunarak ön rezervasyonlu havaalanı transferlerini basit ve uluslararası düzeyde kullanılabilir hale getiriyor. Transferz, seyahat tedarik zinciri aracılığıyla daha fazla gönül rahatlığı sağlamak için seyahat işletmeleriyle birlikte çalışıyor. 

traveltech platformu, seyahat markaları için dünya çapında 750’den fazla havaalanına, deniz limanına, tren istasyonuna ve yakında noktadan noktaya herhangi bir ulaşım yönteminin rezervasyonu da dahil olmak üzere bir dizi otomatikleştirilmiş çözüm sunuyor. Teknoloji, API’ler aracılığıyla doğrudan seyahat markalarının rezervasyon akışına kolayca entegre olur ve seyahat acenteleri için bir portal çözümü sağlıyor.

Transferz ayrıca yerel alanlarda elektrikli, özel ve lüks transferler sunan, sürdürülebilir ve güvenilir bir çözüm sağlayan özel transfer hizmeti ağı oluşturdu. Ayrıca firma, elektrikli araçlarla transferler gibi çevre dostu seçeneklere sahiptir ve sürücülere adil ödemeler sağlıyor.

Gelecekte girişim, toplu taşıma, park etme ve potansiyel olarak kiralık arabalar gibi diğer kara ulaşım araçlarına doğru genişlemeyi ve seyahat markaları için API emsal mesafesinde eksiksiz bir tek duraklı mobilite çözümü sağlamayı hedefliyor.

Transferz CEO’su Johan van Vulpen, “Transferz’de odak noktamız, küresel seyahat ortaklarına en yüksek kalitede ulaşım hizmetleri sunarken aynı zamanda faaliyet gösterdiğimiz topluluklar ve çevreler üzerinde olumlu bir etki yaratmak oluyor.” dedi. 

Şu anda platform, hem eğlence hem de kurumsal seyahat dikeylerinde en büyük global seyahat şirketlerinden bazıları tarafından kullanılıyor. Bu yeni yatırım turu, platformun erişimini ve etkisini daha da genişletmeye yardımcı olacak.

Güncel İçerikler