Artırılmış gerçeklik odaklı içerikler oluşturan Aryel, 3.7 milyon euro yatırım aldı

SaaS ve artırılmış gerçekliğe önem veren Aryel, 3.7 milyon euro yatırım aldı.

SaaS ve artırılmış gerçekliğe önem veren Aryel, 3.7 milyon euro yatırım aldı. PranaVentures tarafından yönetilen tura Alessio Beverina, Andrea Lovato, Enrico Cerea ve Rossella Cerea, Fabio Lalli, Gianluca Maestroni, Lorenzo Del Bianco, Massimo Pagnetti, Vittorio Dionisi ile beraber Selected Investments SpA ve KF Logotel SpA katıldı.

Dünya genelindeki birçok pazarlama ekibinin ve işletmenin birincil amacı taze, orijinal ve orijinal olan kaliteli içerik üretmek oluyor. İçerik, bir markayı güçlendirmeye, müşterilerle aşinalık yaratmaya yardım ettiği gibi potansiyel müşteri yaratarak izleyici katılımına yardımcı olmanın kritik bir parçası haline geldi.

2020’de piyasaya sürülen Aryel, hızla büyüyen yeni bir içerik çağından yararlanmak için pazarlama ekibini ve kreatif ekibini güçlendirmeyi amaçlıyor: Artırılmış Gerçeklik. Merkezi Milano’da bulunan Aryel’in kodsuz SaaS platformu, ekiplerin bir sürükle ve bırak aracı aracılığıyla AR tabanlı içeriği kolayca oluşturmasına ve paylaşmasına olanak tanıyor. Platform, bir dizi 3B varlık ve özelleştirilebilir şablonlar sunuyor. Böylece kullanıcılar içerik üretimlerini kolayca hayata geçirebiliyor.

Tek bir müşteri URL’si üzerinden yayınlanabilir, metrikler ölçülebilir ve takip edilebilir ve kampanya farklı pazarlama araçlarıyla entegre edilebilir. Tek bir müşteri URL’si üzerinden yayınlanabilir, metrikler ölçülebilir, takip edilebilir ve kampanya kişilere göre farklı pazarlama araçlarıyla entegre edilebilir.

Girişim, bir önceki yıla göre %300’ün üzerinde bir büyüme ve %70’i Asya, Kanada ve Kuzey Avrupa gibi uluslararası pazarlardan gelen 50 binden fazla kullanıcı tabanıyla oldukça başarılı bir 2022 senesi geçirdi. Mevcut müşterileri arasında Alpitour, Cisco, Conad, Ferrero, Kornit Digital, McCann, Plenitude, VMLY&R bulunuyor.

Yeni yatırımla beraber girişim, İngiltere gibi referans pazarlarda yeni ofisler açmayı, yapay zeka katmanı gibi yeni özellikler ekleyerek ürün geliştirmeyi planlıyor.

Güncel İçerikler