Paribu, deprem bölgelerindeki kuruluşların kripto para ile bağış toplayabileceği hesaplar açıyor

Gerek sanatsal çalışmaları gerekse yaptığı yardımlarla adından oldukça söz ettiren kripto para borsası Paribu, deprem bölgesinde faaliyet gösteren kuruluşların yardıma ihtiyacı olan kişilere daha kolay erişebilmeleri için kripto para ile bağış toplayabileceği hesaplar açtığını duyurdu.

Gerek sanatsal çalışmaları gerekse yaptığı yardımlarla adından oldukça söz ettiren kripto para borsası Paribu, deprem bölgesinde faaliyet gösteren kuruluşların yardıma ihtiyacı olan kişilere daha kolay erişebilmeleri için kripto para ile bağış toplayabileceği hesaplar açtığını duyurdu. Bu sayede kuruluşların kripto para üzerinden hızlı ve kolayca yapılması sağlanıyor.

Afet destek planı ve kripto para ile bağış organizasyonu hakkında açıklama yapan şirket, “Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin derin üzüntüsünü yaşıyor; hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı ve afetin etkisini yaşayan tüm vatandaşlarımıza acil şifa diliyoruz.

Paribu olarak, afetle ortaya çıkan acil ve bundan sonraki süreçte doğacak tüm ihtiyaçlar doğrultusunda paydaşımız İhtiyaç Haritası ve 19 sivil toplum kuruluşunun inisiyatifi ile kurulan Afet Platformu rehberliğinde aksiyon planımızı hazırladık. Yardım için ayırdığımız kaynakları İhtiyaç Haritası’na ve Afet Platformu üyelerine tahsis ettik.

Bununla birlikte kripto para bağışı toplamak üzere ilgili resmî kurumlarla görüşmelerimizi tamamladık ve Afet Platformu üyeleri için kripto para hesaplarını tanımlamaya başladık. Hesaplar tanımlandıkça bilgilerini sosyal medya hesaplarımız üzerinden paylaşacağız.

İçinde bulunduğumuz zor günleri dayanışma ile atlatacağımıza olan inancımızla, desteklerimizi yaraların tamamı sarılıncaya dek devam ettireceğiz.” dedi.

Kripto para bağışı yapabileceğiniz kuruluşları buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

Güncel İçerikler