Trendyol, Türk Kızılay ve Ahbap, deprem bölgelerine yardım etmek için iş birliği yapıyor

Trendyol, Türk Kızılay ve Ahbap da depremde zarar gören aileler için bir araya gelerek maddi destek sağlıyor. 

Ülkemizde gerçekleşen iki büyük depremin 11 ilimizi ve çevre illerini olumsuz etkilemesinin hemen ardından birçok kurum ve kuruluş bu bölgelere ihtiyaç olabilecek ürünleri götürmek için çalışmalar yapıyor. Trendyol, Türk Kızılay ve Ahbap da depremde zarar gören aileler için bir araya gelerek maddi destek sağlıyor.

Trendyol üzerinden yapılan Türk Kızılay ve Ahbap derneğine aktarılacak destek kartlarıyla depremzedelerin ihtiyacı olan eşyaların tedarik edilmesi amaçlanıyor. Satış sayfasında yapılan açıklama şu şekilde:

“6 Şubat 2023 tarihinde başta Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Malatya, Adıyaman illerimiz başta olmak üzere 11 ilimizi derinden etkileyen ciddi bir deprem yaşadık. Ahbap Derneği olarak deprem bölgelerindeki depremzedelere fayda sağlayabilmek adına teyit edilmiş anlık beslenme, giyim, ısınma, barınma malzemeleri ihtiyaçlarına ve bölgede ilerleyen zamanlarda doğabilecek her türlü ihtiyaca cevap verebilmek için çabalıyoruz. Siz de bu çabamıza katkıda bulunmak isterseniz Dijital Destek Kartı satın alabilir, afetzedelerimize yardım eli uzatabilirsiniz. Destekleriniz için teşekkür ederiz. Dijital Destek Kartı dijital bir üründür, Fiziki kart gönderimi yapılmaz. Dijital destek kartı satışlarından elde edilen gelirin tamamı ilgili sivil toplum kuruluşuna aktarılmaktadır ve komisyon alınmamaktadır.”

“06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde ve çevre illerde şiddetli bir deprem meydana gelmiştir. Türk Kızılay, depremin ardından Kahramanmaraş ve depremden etkilenen tüm bölgeler için yardım malzemesi sevkiyatını başlatmıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımız için deprem bölgelerine giyim, barınma ve beslenme malzeme sevkiyatlarımız aralıksız olarak devam ediyor, siz de Kızılay Pazarcık Depremi Dijital Destek Kartı satın alarak depremlerden etkilenenlere yardım edebilirsiniz. Bu ürün dijital bir üründür. Fiziki gönderimi olmayacaktır.”

Dijital kartlardan tek seferde en fazla 500 adet alınmasına izin veriliyor. Ahbap Deprem Bölgelerine Destek Kartı’na buradan, Türk Kızılay Derneği Deprem Dijital Destek Kartı’na buradan ulaşabilirsiniz.

Güncel İçerikler