Seyahat teknolojisi platformu Vipper, 2 milyon euro yatırım aldı

Seyahat edecek kişilere uçtan uca çözümler sunan Vipper, 2 milyon euro yatırım aldı.

Tren, otobüs ve uçak biletlerinin rezervasyonunu basitleştiren traveltech platformu Vipper, 2 milyon euro yatırım aldı. Yatırım, Netsam Participations tarafından yapıldı.

2018 yılında Hollanda’da kurulan girişim, kullanıcıların uluslararası tren, otobüs ve uçak biletlerini kolayca ayırtmalarını sağlıyor. Emanuel Ponzo Dieu, Jeroen de Visser ve Yannick Gielis tarafından geliştirilen Vipper’ın B2B2C mobilite ve seyahat pazarı, tren ve otobüs içeriğini kapsayan yer içeriği dağıtımına odaklanıyor. Platform, hem yolcuların hem de havayollarının, acentelerin ve satıcıların GDS’ler, Vipper acente portalı, API, vipper.com web sitesi ve uygulaması aracılığıyla yer ve hava içeriği satın almasına olanak tanıyor.

Hollandalı girişim aynı zamanda Amadeus ve Sabre GDS aracılığıyla dağıtım yaparak havayollarının ve acentelerin Vipper içeriğini dünya çapındaki müşterilerine satmasına olanak tanıyor. Girişimin şu anda yaptığı hizmet, içeriği bu kanallar aracılığıyla dağıtmalarına izin veren resmi bir IATA Havayolu koduna sahip tek platform olma unvanını da kendilerine katıyor.

Vipper CEO’su Emanuel Ponzo Dieu, “Platformumuza, pazarlamaya ve marka bilinirliğine daha fazla yatırım yapmamızı sağlayan bu dönüm noktasına ulaştığımız için inanılmaz gururluyuz. Netsam Participations ile birlikte, önde gelen barındırma ve sunucu olma yolunda ilerliyoruz. Avrupa çapında rezervasyon platformu olmanın gururunu yaşıyoruz. Ekibimizin, hissedarlarımızın ve ortaklarımızın yaratıcılığı, yenilikleri ve desteği olmasaydı bugün burada olamazdık. Bize inandılar ve bir sonraki büyüme aşamamızı mümkün kılmak için bu anlaşmayı mümkün kıldılar.” dedi. 

Yeni yatırımla beraber girişim, daha fazla kullanıcıya hitap etmeyi ve faaliyetlerini artırmayı planlıyor.

Güncel İçerikler