Emlak yönetim platformu Chainels, 3 milyon euro yatırım aldı

Kiracı ve ev sahibi arasındaki tüm süreçleri kolaylaştırmayı amaçlayan emlak girişimi Chainels, 3 milyon euro yatırım aldı.

Rotterdam merkezli bir emlak yönetim platformu Chainels, düzenlenen Seri A turda 3 milyon euro yatırım aldı. Tura, Aconterra ve Capricorn Partners katıldı.

2011 yılında Erwin Buckers (CEO), Sander Verseput (COO) ve Willem Buijs (Kreatif Direktör) tarafından kurulan girişim, ev sahipleri, kiracılar, yatırımcılar, mal sahipleri, geliştiriciler, operatörler, yerel makamlar ve kamu görevlileri dahil olmak üzere tüm paydaşlar arasındaki iletişimi geliştirmeyi amaçlıyor.

Geliştirilen uygulamayla rezervasyon, bakım talebi oluşturma, veri raporlama ve mesajlaşma işlevlerini içeriyor. Uygulama aracılığıyla girişim, operasyonları basitleştirmek ve iletişimi iyileştirmek için eski uzun soluklu süreci dijital çözümüyle değiştirmeyi amaçlıyor.

Sander Verseput, “Şirket içi geliştiricilerimiz ve özel müşteri ekibimizle, bu vizyonu gerçekleştirmeye devam edebileceğimize eminim.” dedi.

Chainels, Multi Corporation’ın perakende portföyünün yanı sıra Amvest tarafından Fuzer’in konut portföyündeki operasyonların dijitalleştirilmesine yardımcı olduğunu açıkladı. Girişim, Avrupa ve Güney Amerika’da 16 ülkede 400’den fazla toplulukta faaliyet gösteriyor.

Aconterra Venture Ortağı Tim Govaert, “Akıllı bina teknolojisine odaklanan bir yatırımcı olarak Aconterra, pazarın ihtiyaçlarını çok iyi anlıyor ve Chainels’ın platformunu, bu ihtiyaçları çözmek için mükemmel bir şekilde konumlandırdığına inanıyor.” dedi.

Capricorn Partners Yatırım Direktörü Steven Lambert, “Capricorn Partners’ta, ekibin sınırlı kaynaklarla başardığı etkileyici performans geçmişi göz önüne alındığında, Chainels’e yatırım yapmaktan heyecan duyuyoruz. Ayrıca, kiracılar ve ev sahipleri arasındaki sağlıklı bir ilişkinin birçok boyutunu ele alan Chainels çözümünün pazar potansiyeli konusunda iyimseriz.” dedi.

Yatırımla beraber emlak teknolojileri girişimi, platformuna yeni özellikler sunmayı ve müşteri ilişkileri ekibini büyütmeyi planlıyor.

Güncel İçerikler