Dijital mühendislik odaklı Akkodis, CES 2023’te yenilikçi ürünlerini sergiledi

Dijital mühendislik girişimi Akkodis, havacılık ve uzay, otomotiv ve taşımacılık ile yaşam bilimleri ve sağlık hizmetlerinin geleceğini dönüştüren yeniliklerini CES 2023'te sergiledi.

Dijital mühendislik ve akıllı cihaz endüstrisine yönelik çalışmalar yapan Akkodis, sınıfında fark yaratan yeni cihazlarını Nevada, Las Vegas’ta düzenlenen CES 2023 etkinliğinde duyurdu. Girişim, etkinlikte birçok önemli konuya odaklanan yenilikçi ürünlerini sergiledi.

CES 2023 etkinliğinin teması İnsan Güvenliği ile uyumlu olan Akkodis, insan güvenliğini ve sürdürülebilirliği destekleyen ve havacılık, otomotiv ve taşımacılık ile yaşam bilimleri ve sağlık hizmetleri dahil olmak üzere küresel sektörlere gelişmiş dijital yetenekler getiren yeni inovasyonları teknoloji severlerle buluşturdu.

Akıllı Dijital ve Sürükleyici Öğrenme 

CES 2023’e katılan teknoloji severlerin deneyimlemesi için otomotiv endüstrisi için özelleştirilmiş sürükleyici sanal gerçeklik çözümleri stantta yer aldı. Akkodis, sanal ve artırılmış gerçeklik, oyunlaştırma ve 2D/3D simülasyonları kapsayan özelleştirilmiş dijital öğrenme çözümleri yaratıyor. Endüstriyel konulara ve süreçlere ilişkin derin anlayışıyla girişim, üretim ve lojistik, otomotiv, taşımacılık, yaşam bilimleri ve sağlık sektörlerinde son derece karmaşık çalışma ortamlarına sahip müşteriler için 2.000’den fazla özelleştirilmiş öğrenme çözümü sunuyor.

Akıllı Mobilite Çözümleri

Girişimin yenilikçi, özelleştirilmiş elektrikli araç çözümü ve bir dijital filo yönetimi çözümü de etkinlikte duyuruldu. Araçlar için geliştirilen çözümün bir OEM ile ortaklaşa geliştirildiği ve araçlara ücretsiz değişken erişim, anahtarsız kilit açma ve son derece güvenli bir kimlik kontrolü gibi sezgisel UI/UX (kullanıcı arayüzü/deneyim) öğelerine sahip olduğu belirtiliyor. Filo yönetimi çözümü, uzaktan tanılama, araç izleme/haritalama (varlık yönetimi), trend analizi, sürücü performans analizi ve operasyonel kayıt tutma yoluyla filonun verimli kullanılmasını sağlamak için bir kamyon içi telematik platformu ve gerçek zamanlı analitiği içeriyor. Akkodis, karmaşık iş sorunları için özelleştirilmiş yazılımlar geliştiren otomotiv üreticileriyle çalışma konusunda geniş deneyimi de bünyesinde barındırıyor.

Akıllı Tıbbi Çözümler

Kalp krizi ve kardiyo-pulmoner resüsitasyon gibi durumlara hazırlanmak için sağlıkla ilgili simülasyon eğitimi için özelleştirilmiş bir yazılım çözümü de bulunuyor. Akkodis ekibi, konseptten üretime ve teslimata kadar çözümde müşteriyle ortak çalıştı. Bu uygulama, tarama yetenekleri, yapay zeka, sinir ağları ve analitiği içeren özelleştirilmiş bir dizi çözüme örnek oluyor. Akkodis’in temel BT ve mühendislik yetkinliklerini, müşterilerimizin sağlık alanındaki derin alan uzmanlığıyla birleştirerek, müşteriler yeniliklerini, pazara sürüm sürelerini hızlandırabiliyor. Bu teknolojiyle beraber daha fazla hayatın kurtarabilme umudu da her şeyden daha önemli olmasını sağlıyor.

Akkodis Kuzey Amerika Başkanı Mike Small, “Akkodis’i dünyanın en etkili teknoloji etkinliklerinden birinde birçok yenilikçi düşünür ve iş lideriyle tanıştırmak bir onurdu. CES 2023, dijital ve mühendisliğin yakınsamasının daha sürdürülebilir ve bağlantılı bir dünya yaratmaya yardımcı olduğu bağlantılı bir gelecek için bir vitrindi. Müşterilerle buluşmak ve yeni ilişkiler kurmak için dünyanın dört bir yanından Las Vegas’a gelen Akkodis meslektaşlarıma minnettarım.” dedi.

Güncel İçerikler