Workup Girişimcilik Programı’nın 10. döneminden mezun olan 8 girişim

Türkiye İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’nın 10. dönem girişimleri mezun oldu.

Türkiye İş Bankası’nın ana desteği ile 5 yıldır kesintisiz sürdürülen girişim programı Workup’ın 10. dönem girişimleri düzenlenen Demo Day etinliğiyle beraber mezun oldu. İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, mezun girişimlerin gelişim yolculuklarını paylaştı.

2017’de başlayan Workup Girişimcilik Programı’na, toplamda 15 binin üzerinde başvuru yapıldı ve yüzlerce girişimle bir araya gelindi. 140 girişimin kabul edildiği programdan 10. dönem ile birlikte toplamda 100 girişim mezun oldu. Program kapsamında girişimler, şimdiye kadar toplam 15 milyon dolar yatırım aldı.

Workup’ın 10. dönem mezunları

Abonesepeti: Kullanıcıların aboneliklerini başlatma, yönetme, sonlandırma ve daha fazlasını yapmasına yardımcı olan bir abonelik yönetim platformu.

Finso: Tüketici kredilerini dijitalleştirerek, son kullanıcıların fiziki mağazalarda ve e-ticarette alışverişlerini tamamlamasını sağlayan yazılım.

F-Ray: Halka açık veya halka kapalı tüm şirketlerin anında algoritmik finansal analiz ve değerlendirmelerini yaparak, finansal tablo yorumlayıcılarına zaman ve verimlilik kazandıran makine öğrenmesi yazılımları geliştiren girişim.

Hipokid: Çocuk aktivitesi arayan ailelerle bu aktiviteleri sunan kurum ve kişileri buluşturan dijital pazaryeri.

İnteraktif Kredi: Borç alacak ilişkisi içerisindeki tarafların geri ödeme gücünün tespit edilmesi, vadelerin ve limitlerin belirlenmesi konusunda yeniden bir güven skoru oluşturarak kullanıcılara yapay zekâ tabanlı karar desteği için finansal raporlar sunan yazılım.

Kaira Network: Web 3.0 toplulukları için çoklu zincir, merkezi olmayan, kullanıcıların sosyalleşirken sansürden korkmadan etkileşim kurmalarına, içerik oluşturmalarına ve token ödülleri kazanmalarına olanak tanıyan sosyal ağ girişimi.

Magnus: Yapay zekâ tabanlı portföy optimizasyon ve robo danışmanlık platformu sunarak yatırımcıların risk profili, beklentileri ve kısıtları doğrultusunda optimal varlık dağılımı sağlayan platform.

Memotive: Çalışanlarının deneyimlerini iyileştirerek motivasyon ve bağlılıklarını artırmak isteyen kurumsal şirketler için temas noktalarını dijitalleştiren ve tek platforma toplayan uygulama.

Güncel İçerikler