egirişim olarak dünyanın en büyük tüketici elektroniği etkinliği CES 2023’te yerli girişimlerle birlikteyiz

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarını Las Vegas’ta bir araya getirecek olan CES 2023 Fuarı’nda Türkiye’den 50'ye yakın teknoloji girişimcisi yer alacak.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas şehrinde 5-8 Ocak 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2023’te (Consumer Electronic Show), Türk teknoloji girişimleri ve girişimcileri için İstanbul Pavilyonu kurulacak.

Biz de egirişim olarak bu etkinlikte bizzat yer alarak yerli girişimlerle birlikte olacağız ve onları size anlatacağız.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda çalışan İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA), uluslararası pazarlara açılmayı hedefleyen 50’ye yakın yerli teknoloji girişimcisini Las Vegas’a götürecek. İstanbul Kalkına Ajansı’nın EUREKA Park Fuar alanında kuracağı yaklaşık 260 metrekarelik İstanbul Pavilyonu’nda, tüketici elektroniği alanında yenilikçi ve teknoloji odaklı bir ürünü bulunan ve EUREKA Park kriterlerini karşılayan yerli girişimler yer alacak.

174 ülkeden teknoloji şirketlerinin katılacağı fuarda, yerli girişimler; tarım, sağlık, eğitim ve oyun teknolojilerinden, robotik ve yapay zekaya; insansız sualtı araçlarından, ulaşım, 3D yazıcı ve araç teknolojilerine kadar yeni nesil teknoloji ürünlerini ilk kez tanıtacak.

Yerli girişimler dört gün boyunca ürün ve teknolojilerini, sergileme ve müşteri görüşmeleri yapma imkanı bulacak.

CES Fuar alanında bu yıl; dünyanın dört bir yanından robotik ve dronlar, uzay teknolojisi, dijital sağlık, yapay zeka, oyun ve spor , akıllı şehirler, araç teknolojisi, ev eğlencesi, kripto para birimi – NFT’ler ve daha birçok endüstriyi temsil eden 41 farklı teknoloji kategorisinden girişimler sergilenecek.

Güncel İçerikler