İnsan kaynakları odaklı Seven Stars, Axiom Partners tarafından satın alındı

Alnında önemli şirketleri iş arayan profesyonellerle buluşturan Seven Stars, Axiom Partners tarafından satın alındı.

İnsan kaynakları ve esnek çalışma koşulları üzerine çalışmalar yapan Seven Stars, yatırım şirketi Axiom Partners bünyesine katıldı. Satın alımla alakalı mali detaylar paylaşılmadı.

2005 yılından bu yana esnek çalışma ve istihdam pazarında faaliyet gösteren Seven Stars, BT danışmanlığı, işe alım, eğitim, personel alımı, bordrolama ve insan kaynakları alanlarında çalışmalar yapıyor. Girişim, müşterileriyle alanında uzman olan çalışanları ortak bir noktada buluşturuyor. Esnek çalışma koşulları için hem şirketlere hem de iş arayanlara çeşitli seçenekler sunuluyor.

Axiom Partners’tan yapılan açıklamaya göre girişim, 2022’de yıllık 85 milyon euronun üzerinde bir gelir beklediği noktaya kadar genişledi. Şu anda Seven Stars, hem kamu hem de özel müşteriler için her gün 700’den fazla uzmanla çalışıyor ve bu satın almanın ardından bu sayının artmasını bekliyor.

Seven Stars CCO’su Ronald Raidt, “Hollanda’da, esnek BT ​​pazarındaki pazar payımızı artırmak istiyoruz. Axiom’da sektörde büyük hırs, bilgi ve deneyime sahip hevesli ve güçlü bir ortak bulduğumuz için mutluyuz. Birbirimizi iyi bir şekilde tamamlıyoruz ve ortak hedeflerimize ulaşmayı dört gözle bekliyoruz. İş birliği aynı zamanda meslektaşlarımıza geniş kariyer yollarında fırsatlar ve hatta daha fazla gelişim fırsatı sunuyor.” dedi.

Axiom Partners CEO’su Guus Franke, “Seven Stars, esnek BT ​​iş gücü piyasasındaki arz ve talebi bir araya getirme ve profesyonellerin kişisel özelliklerine dayalı olarak eşleşme biçimiyle ayırt edici oluyor. Kendi isimlerinden ve kimliklerinden iyi bildiklerini yapmaya devam ettikleri için tüm grubu daha da yukarılara taşıyacaklarını umuyorum.” dedi.
Seven Stars, bu satın alma ile Axiom’un gruba mali açıdan sağlam bir oyuncu kattığını söylüyor. Şirketler bunun cazip sinerjiler yaratacağını iddia ediyor.

Güncel İçerikler