İnşaat endüstrisini kolaylaştırmayı amaçlayan Levvr, 1 milyon euro yatırım aldı

İnşaat endüstrisini daha verimli hale getirmeyi amaçlayan Levvr, 1 milyon euro yatırım aldı.

İnşaat sektörü için bilgilendirme ve yönetim odaklı bir platform geliştiren Levvr, 1 milyon euro yatırım aldı. Tura, Bert van der Els, Gert Jan Troost ve Henk Snippe katıldı. 

İnsanlar, şehirler, ülkeler ve kıtalar yeni, geleceğe hazır çözümlere ihtiyaç duyuyor. İnşaat sektörü de bu alanda önemli rol oynuyor. Pazarda yer alan birçok gereksiz maliyet, milyarlarca euronun boşa harcanmasına neden oluyor. Mühendisleri karşılaştıkları tüm zorluklarda desteklemek ve karmaşıklığın önündeki engelleri geçmek için Levvr, çalışma biçimlerinin belge odaklı olmaktan veri odaklı hale geçiş yapılmasına inanıyor.

2021 yılında Tom Helder, Sylvester Machielse, Jorrin Sebregts ve Tom van de Vrede tarafından Hollanda’da kurulan girişim, veriye dayalı süreç yönetim yazılımı sağlayarak akıllı ve yeni bir sistem oluşturmak ve sürdürmek için mühendislik ekiplerinin tam potansiyelini ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Levvr’in çevrimiçi uygulaması, proje ekiplerinin kağıtlardan verilere bilgi odaklı bir çalışma tarzına geçmesini sağlıyor. Çalışanlar, verilere dayalı kararlar alarak zamanlarından %25 tasarruf sağlayabiliyor. Bu sayede yüksek maliyetlerin önüne geçiliyor. Girişim, uzun bir geliştirme sürecinin ardından 2021’in sonlarında çevrimiçi uygulamasını kullanıma sundu. Şu anda düzinelerce projede çalışıyor 

Levvr kurucu ortağı Tom van de Vrede“Van der Els, Troost ve Snippe, Hollanda’da ve yurt dışında organizasyon geliştirme konusunda birçok deneyime sahip. Halihazırda oluşturduğumuz deneyimli ekiple birleştiğimizde, bunun Levvr’i daha da hızlı ölçeklendirmemize yardımcı olacağına inanıyoruz.” dedi.

Yeni yatırımla beraber girişim, ürününü genişletmeyi ve proje verilerini analiz etmeyi planlıyor. Ayrıca 2023 yılında iş gücünü büyütmeyi ve Hollanda ve diğer ülkelerdeki müşterilerle yeni projelere başlamayı planlıyor.

Güncel İçerikler