Lüks tüketime özel yerli e-ticaret platformu: Diffancy

Yerli e-ticaret platformu Diffancy, güvenilir ve kaliteli hizmet veren işletmelerle kullanıcıları bir araya getiriyor.

Kaliteden ödün vermek istemeyen kişiler için hayata geçirilen yerli e-ticaret platformu Diffancy, güvenilir ve kaliteli işletmeleri müşterilerle buluşturuyor. Kısa sürede teslimat ilkesiyle beraber müşterilerin hızlı ve rahat bir şekilde istedikleri ürüne kolayca ulaşmaları sağlanıyor.

Emir Emad ve Onurhan Aydoğan tarafından 2021 yılında kurulan yerli girişim, piyasadaki iyi hizmet anlayışını kavramış işletmelerin müşterilerle ortak bir alanda buluşmasına öncülük ediyor. Uygulama üzerinden sunulan akıcı arayüzle beraber kullanıcılara kolay kullanım imkanı sunulurken işletmeler için de müşterilerin isteğine uygun siparişler hazırlayabileceği düzgün bir alan sunuluyor. Bu sayede hem işletmeler hem müşterilere eşit şekilde hizmet sunma anlayışı benimseniyor. Diffancy’nin hedefleri arasında kullanıcıya sipariş anından teslimat anına kadar tüm süreçlerde sorunsuz ve rahat bir platform sunmak bulunuyor. 

Be Different Live Fancy: Diffancy

“Be Different Live Fancy” sloganıyla faaliyetlerini sürdüren girişim, kullanıcılara “Farklı olduğunun farkında mısın?” mesajını veriyor. Diffancy’nin odak noktası, kaliteli işletmeler ile anlaşarak “lüks tüketim ağı” kurmak oluyor. Bu ağla beraber kullanıcılar, her yerde bulamayacakları ürünlere ve hizmetlere, kaliteden ödün vermeden ulaşabilecek ve kendilerini özel hissedebilecekler.

Diffancy, başlangıç olarak yemek kategorisi üzerine yoğunlaşsa da market, moda ve kozmetik, elektronik ürünler ve diğer kategoriler için de çalışamlar yaparak kullanıcıların her türlü ihtiyaçlarına cevap veren bir SuperApp olarak da kendini konumlandırıyor. Kullanıcılarına özel günlerde bildirimler, hatırlatmalar ve hediyeler tanımlayarak sadık müşteri oluşturmayı hedefliyor. Kullanıcılar nereye giderlerse gitsinler, yakındaki tüm kaliteli işletmeleri görüp, kolayca sipariş verebiliyorlar. 

Yerli girişim, harcadıkça kazan stratejisiyle kullanıcısına sunduğu indirimlerle sepet tutarlarına göre ister tek mağazadan ister farklı farklı mağazalardan yapılan alışverişlerde müşterisine hem kolaylıkla alışveriş yapma imkanı sağlıyor. Böylece siparişleri ayrı ayrı değil tek seferde verm daha kolay bir hal alıyor. 

50 çalışanıyla beraber pazara yeni bir soluk getirmek isteyen girişim, gelecek yıl için de oldukça iddialı görünüyor. Şu an için Beşiktaş, Şişli, Sarıyer ve Beyoğlu lokasyonlarında hizmet veren Diffancy’nin 2023 yılı itibariyle tüm İstanbul‘da hizmet vermesi planlanıyor. Bununla beraber ABD, Dubai, Katar, Bahreyn ve Kuveyt olmak üzere belli başlı ülkeler ile yurt dışına açılma hazırlıkları yaptığı da açıklandı. 

Uygulamaya gelecek Diffancy Market opsiyonu ve taksi çağıra gibi hizmetler birleştirildiğinde tam anlamıyla SuperApp özelliğine sahip olacak. Yeni dönemde kullanıcılar için bir çok yenilik ve kolaylık sağlanacak uygulamada hedeflenen kullanıcı sayısının ise 1 milyon kişi olduğu belirtildi. 

Yabancı yatırımcılarla görüşmelerine başlayan Diffancy, yakın zamanda büyük bir yatırım haberi duyurmaya da hazırlanıyor. Yatırım haberi hakkında detaylı bilgileri çok yakında sizlere aktaracağız. Diffancy’nin Facebook, Instagram ve LinkedIn hesaplarını takip ederek platforma gelen yeniliklere kolayca ulaşabilirsiniz.

Güncel İçerikler