Just Eat Takeaway, süpermarket zinciri Co-op ile ortaklık yaptığını duyurdu

Online gıda dağıtım girişimi Just Eat Takeaway, İngiliz süpermarket zinciri Co-op ile iş birliği yaptığını paylaştı.

Amsterdam merkezli online gıda dağıtım girişimi Just Eat Takeaway, İngiliz süpermarket zinciri Co-op ile ülke çapında talep üzerine online market teslimatı sunmak için iş birliği yaptığını açıkladı. Alışveriş yapanlar kişiler artık Just Eat uygulaması ve web sitesi aracılığıyla Co-op’tan hazır yemekler gibi binlerce ürünü 30 dakikadan kısa sürede teslim edilmek üzere sipariş edebiliyor.

2000 yılında Jitse Groen tarafından kurulan Just Eat Takeaway, Çin dışındaki en büyük çevrimiçi yemek dağıtım pazarlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Girişimin Türkiye’nin decacorn’u Getir ile Avrupa teslimatları için iş birliği yaptığını sizlerle paylaşmıştık. Birleşik Krallık’ta Just Eat’in sitesi, hanelerin %70’inden fazlasını kapsayacak şekilde genişledi ve Just Eat Takeaway.com şimdiden dünya çapındaki platformlarla beraber 30.000’den fazla bakkal ve marketi bir araya getiriyor. 

Just Eat Takeaway Co-op

Girişim, Getir dışında ASDA, Ahold, Carrefour, Booker, Spar, Shell, 7-Eleven, Marqt, PLUS, Pascual Group, Galp, Kibus, Taste of America, Delicatessen Argentina, The Beer Store gibi markalarla ortaklıklar yapıyor. Just Eat Takeaway dünya çapında yaklaşık 634.000 restoranla bağlantılı çalışıyor. Girişim, İngiltere, Almanya, Hollanda, Kanada, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Danimarka, Fransa, İrlanda, İsrail, İtalya, Lüksemburg, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, İspanya ve İsviçre’nin yanı sıra Kolombiya ve Brezilya’da ortaklıklar aracılığıyla faaliyet gösteriyor.

Just Eat Birleşik Krallık Stratejik Müşteriler Direktörü Amy Heather, “Co-op ile, mağazalarından Birleşik Krallık’taki müşterilere market ürünleri sunmak için ortaklığımızı başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Ortaklık, müşterilerimizin dakikalar içinde evlerine teslim edilen çok çeşitli harika Co-op ürünlerine erişmelerini sağlayacak.” dedi.

Just Eat, Birleşik Krallık genelinde büyüyen kurye ağı aracılığıyla teslimatlara odaklanacığını söylüyor. Ortaklık, gelecek yılın başlarında 50 mağazada hizmet sunacak ve 2023 ilkbahar aylarına kadar 1.000 Co-op mağazasında geçerli olacak.

Güncel İçerikler