Sağlık teknolojileri üzerine çalışmalar yapan Novi Health, 5 milyon dolar yatırım aldı

Kronik hastalıklar ve çeşitli hastalıklar üzerine çözümler geliştirmek isteyen Novi Health, 5 milyon dolar yatırım aldı.

Kronik hastalıklar ve sağlık hizmetlerine odaklanan Novi Health, düzenlenen Seri A turda 5 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turu, Monk’s Hill Ventures liderliğinde düzenlendi.

2018 yılında Singapur’da kurulan girişim, kronik hastalıkları ele almak için klinik tedavileri davranışsal ve yaşam tarzı müdahaleleriyle birleştiren bir sağlık platformu sunuyor. Novi, klinik tedavileri davranışsal ve yaşam tarzı müdahaleleriyle bütünleştirerek bütüncül yaklaşımıyla kronik durumların temel nedenini ele alabiliyor. Girişim, insanların diyabet ve diğer kronik rahatsızlıklardan uzak yaşamalarını sağlamak için hizmetlerinin erişilebilirliğini artırıyor. 

Novi Health kurucu ortağı ve CEO’su Sue Anne Toh, “İnsanları diyabetin ve diğer kronik hastalıkların etkilerinden uzak yaşamaları için güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Daha iyi sonuçlar için insan uzmanlığı ve veri içgörüleriyle güçlendirilmiş bütüncül yaşam tarzı müdahalelerini dahil ederek özel bir klinik bakım geliştiriyoruz.” dedi.

Monk’s Hill Ventures kurucu ortağı Peng T. Ong, “Novi Health, hem kamu hem de özel sektörde derin uzmanlığa ve deneyime sahip dinamik ve güçlü bir kurucu ekibi tarafından yönetiliyor. Ekibin Asya popülasyonuna ilişkin derin bilimsel ve klinik bilgisi, onların kronik hastalık yönetimi için özel olarak hazırlanmış etkili sağlık çözümleri geliştirmelerini sağlıyor. Bölgedeki karşılanmamış önemli kronik hastalık ihtiyaçlarını karşılamak için çalışırken Novi Health ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

Girişim, aldığı yatırımı müşteri tabanını ölçeklendirmek, yeni ekip arkadaşlarını işe almak ve teknoloji destekli tıbbi çözümler platformunu güçlendirmek için kullanmayı planlıyor.

Güncel İçerikler