DogGO, kitle fonlama ile 5.4 milyon TL yatırım aldı

DogGO, Startup Burada ile birlikte 4.5 milyon TL hedefle çıktığı kitle fonlama yatırım turunda 5.4 milyon TL yatırım aldı.

Pet ailelerine güvenli köpek gezdirme ve evde bakım vb. hizmetleri sunan Türkiye’nin ilk mobil uygulaması ve kontrollü pazar yeri DogGO, kitle fonlama ile 5.4 milyon TL yatırım aldı. 31 Ekim’den itibaren 60 günlük kampanya süreci olduğunu sizlerle paylaştığımız girişim, Startup Burada ile hedeflediği yatırıma 10 gün gibi oldukça kısa bir sürede ulaştı.

2018 yılında kurulan DogGO, turda Hedef Portföy Yönetimi, Startup Burada GSYF, VeVentures, EGİAD ve Angel Effect’ten yatırım aldı.

DogGO, kullanıcılarının petlerine dair detaylı bir profil alarak, uygulama sayesinde kolay hizmet talep edebilme ve takip özelliği, akıllı ve uygun eşleşme ve petinin tüm ihtiyaçlarına destek olabilen 7/24 müşteri hizmetleri sunuyor.

DogGO’nun kurucularından biri olan Mehmet Oğul Gürsoy, “Sahiplenmenin giderek arttığı bir dönemde, pet aileleri iş ve hayat yoğunlukları sebebiyle, petlerinin ihtiyaçlarını gerektiği gibi karşılayamıyorlar. Bu açıdan kullanıcılara, güvenli, takip edilebilir, kurumsal hizmetler sunmak çok büyük önem arz ediyor. DogGO olarak bu hedefi uygulamanın çıktığı 2019 yılından beri adım adım gerçekleştiriyoruz. Şu anda İstanbul’da 9000 eğitimli Walker’ımız bulunmaktadır. Bugüne kadar 200.000’in üzerinde hizmet sağladık ve DogGO’nun kullanıcılarının geri bildirimlerine dayanarak edinilen veriye göre %97.7 oranında müşteri memnuniyetine ulaştık. Uygulamamızda 150.000’in üzerinde kullanıcı ve on binlerce pet profili kayıtlıdır. Ek olarak kurumsal firmalar ile çalışanlarına veya kullanıcılarına yönelik anlaşmalar yaparak tüm pet ailelerinin ihtiyaç anında DogGO’dan yararlanmasını sağlıyoruz.’’ dedi.

Yatırım turu sonrasında DogGO, 2022-2023 yıllarında İzmir ve Ankara açılımlarıyla beraber, hizmet ürünlerini çeşitlendirmek, geliştirmek ve tüm pet ailelerinin, petleriyle alakalı veterinerlik hizmetleri, pet kuaför, pet taksi ve pet sigorta ihtiyaçlarına da cevap veren bir platform olmayı planlıyor.

 

Güncel İçerikler