F1 2022 sezonu şampiyonu Red Bull Racing, elektrikli scooter modelini duyurdu

Formula 1'de bu sezon hem takımlar hem de pilotlar şampiyonu Red Bull Racing, RBS#01 adındaki elektrikli scooter modelini duyurdu.

Formula 1 2022 sezonunun hem takımlar hem de pilotlar şampiyonasını dominant bir şekilde rekorlarla kazanan Red Bull Racing, RBS#01 adındaki elektrikli scooter modelini duyurdu. F1 takımının aracı, hem menzil hem de hız konusunda beklentileri karşılıyor.

Red Bull RBS#01, Red Bull’un geleneksel kırmızı ve siyah dış tasarımını en iyi şekilde yansıtıyor. Yarış pistindeki araçların bazı çılgın özellikleriyle birlikte geliyor. RBS#01, kullanıcıların kısa sürede sorunsuz durmasını sağlayan delikli frenlerle donatılıyor. Saatte 28 mil (45 km/s) azami hız sağlayan 750W‘lık bir elektrikli motorla çalışıyor. 760Wh pil ünitesi, elektrikli aracın tek bir şarjla 37 mil (60km) gitmesini sağlıyor.

Red Bull Racing’in elektrikli scooter’ı, büyük tekerlekleri ve büyük lastikleri, zorlu arazilerde bile dengeli sürüş imkanı sunuyor. Karbon fiber tasarım, 23 kg ağırlığındaki RBS#01’e sağlam bir yapı kazandırıyor. Çukur olan arazilerde gezinirken bile elektrikli scooter dengeli bir sürüş garanti ediyor. 

Scooter’da bulunan LCD ekran sayesinde şarj ve hız durumuna kolayca erişilebiliyor. Ayrıca cihaza entegre edilen LED far ile beraber gece sürüşünde kolaylık sunuluyor. Karbon fiber kaplamayla beraber RBS#01, oldukça şık görünüyor.

Red Bull Racing e-scooter’ın fiyatı 6.000 dolar olarak açıklandı. Müşteriler 600 dolar ödemeyle ön siparişe açılıyor. Yeni Red Bull e-scooter için ödeme, faizsiz ödeme sistemiyle aylık olarak yapılabiliyor. RBS#01’in ilk teslimatlarının ne zaman yapılacağı ve kaç tane üretileceği hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. 

Güncel İçerikler