Online eğitim platformu Classest, Trendyol ile iş birliği yapıyor

Online eğitim platformu Classest, Trendyol ile ortaklık yaptığını açıkladı.

Online eğitim platformu Classest, Trendyol ile iş birliğine başladı. Bundan böyle Trendyol Çözüm Ortağı olarak Classest, Trendyol ile çalışan 249 bin işletmeye özel avantajlı kampanyalar sunacak. Bu kapsamda Trendyol satıcıları çocukları için Classest’tan indirimli fiyatlarla özel dersler alabilecek.

Classest, öğrenciler için akademik ve pedagojik bakımdan en doğru öğretmenlerin eşleştirildiği, öğrenciler için kişiye özel çalışma metotlarının belirlendiği, nitelikleri yönünden üst seviye uzmanlıklara sahip öğretmenlerden oluşan eğitimci topluluğuna sahip, kendi geliştirdiği sanal sınıflarında canlı ders, sınav ve eğitim koçluğu programlarıyla uzun soluklu eğitimlerin verildiği bir online eğitim platformudur. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyinde takviye özel dersleri ve LGS (Liselere Geçiş Sistemi) ile YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sınavlarına hazırlık kapsamında özel derslerin verildiği Classest, B2B modelde işbirlikleri kuruyor. 

Aralık 2021’de kitle fonlama ile tohum öncesi yatırım alan Classest’ın kurucularından Fatih Koca’nın verdiği bilgilere göre mevcut durumda 3000’den fazla öğrencileri ve 600’den fazla öğretmenleri bulunuyor. 

Classest’ta eğitim almak için öncelikle classest.com üzerinden birkaç adımda özel ders başvurusu yapılıyor. Başvuruda öğrenci hakkında akademik ve pedagojik olarak temel bilgiler isteniyor. Bu bilgileri öğrenci adayları veya öğrenci velileri keyifli bir form aracılığıyla dakikalar içinde gönderebiliyorlar.

Başvuru sonrası sistem üzerinden öğretmen eşleştirmeleri tamamlanır ve ücretsiz tanışma dersleri planlanıyor. Tanışma dersleri ve tüm hizmetler Classest platformu üzerinde gerçekleşiyor. Classest’ta sanal sınıf alt yapısı, canlı yayın ve kayıt sistemi, ders dışında da devam eden canlı mesajlaşma özelliği, ders / ödev takip özellikleri mevcut.

Tanışma dersi sonrası eşleşen öğretmenle devam etmek isteyen adayların ekranlarına ödeme sayfası açılıyor. Classest’ta tanışma dersi sonrası öğrencilerin eşleşen öğretmenleriyle devam etme oranı %98’dir. Ödeme işlemi sonrasında canlı dersleri ve ilk çalışma materyalleri anlık olarak öğrencilerin hesabına yükleniyor. Dersler haftalık programa göre devam ederken derslere geç kalma, hastalık, internet kesintisi gibi aksiliklerde sistem otomatik bildirimler ve robot telefon çağrılarıyla (IVR) süreç takibini sürdürüyor. Eğitim ve aile koçluğu destekleriyle de öğrenciler, veliler ve öğretmenler yine Classest üzerinden takip görüşmeleri yapabiliyorlar.

Güncel İçerikler