Events.com, etkinlik ve sponsorluklar sunan HelpGetSponsors’u satın aldı

Etkinliklerin planlama ve yönetme hizmetleri sunan Events.com, etkinlikler için sponsorluk faaliyetleri için ortam hazırlayan HelpGetSponsors.com'u satın aldı.

Etkinlik planlama ve sponsorluk yönetimi yazılımı sağlayıcısı Events.com, etkinliklere sponsorluk ortamı hazırlayan teknoloji şirketi HelpGetSponsors.com‘u (HGS) satın aldı. Satın alma, Events.com’un mevcut ve gelecekteki müşterilerine sponsorları, ortakları, satıcıları ve fuar içerisindeki satış alanlarını bulma, satma – yönetme araçları ve becerileri sağlamasına olanak tanıyor.

SaaS odaklı HelpGetSponsors, sponsorluk satışlarını ve yönetimini otomatikleştiriyor. HelpGetSponsors’ı kuran Tom Crichton, ulusal spor mülkleri ve sponsorluk ajansları dahil olmak üzere etkinlik mülkleri adına sponsorluk ve medya alanında 25 yılı aşkın deneyimi bulunuyor. Tom, satış sonrasında da girişimin gelişimine yardımcı olmaya devam edecek.

Etkinlikler için birincil gelir kaynağı etkinliğe kaydolan markalar ve bilet satışlarıdır. Bu sistem uygun araçlarla doğru yönetilirse, sponsorluk bir etkinliğin etkinliğini ve karlılığını artırabilir. Events.com’un Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu Mitch Thrower, “Etkinliklere sponsorluk yönetimi hizmetleri sunma ve sponsorluk gelirlerini artırmaya yardımcı olma yeteneğimizi geliştirmeye devam ediyoruz.” dedi.

HGS’nin Kurucusu Tom Crichton, “Yazılım platformumuzu, müşterilerin sponsorluk gelirlerini yönetmeyi ve artırmayı kolaylaştıran Events.com’un bir parçası haline getirmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Events.com’un Kurucusu Stephen Partridge, “Dünya çapında Events.com, etkinlik organizatörlerinin etkinlikleri planlamasına, satmasına, tanıtmasına, sponsor olmasına yardımcı oluyor. Yeniliklerimizi planlarken, öncelikle müşterilerimize en fazla değeri sağlayan ürünlere odaklanıyoruz. İkinci olarak, sektörü yeniden tanımlayan ve geliştiren yenilikçi çözümler arıyoruz. HGS’nin satın alınması her iki alanda da varlığımızı en iyi şekilde ortaya koyduğumuzu gösteriyor.” dedi

Anlaşma, Events.com’un müşteriler için sponsorluk odaklı gelir artışına odaklanmasını sağlayacak. Ayrıca her tür ve büyüklükteki etkinlikler için sponsorluk satış ve yönetim yazılımı, otomatik sponsorluk eşleştirme, sponsorluk danışmanlığı ve eğitim hizmetleri sunacak.

Güncel İçerikler