TurkishBank Group tarafından teknoloji geliştirme merkezi T-GATE Tekmer açıldı

TurkishBank Group bünyesindeki Turkish Dijital Teknolojiler tarafından kurulan, KOSGEB’in destekleriyle hayata geçirilen ve finansal bir grup tarafından kurulan ilk Tekmer olan teknoloji geliştirme merkezi T-GATE Tekmer açıldı.

Girişimciler ile yatırımcıları bir araya getirme hedefiyle T-Gate’in bu ay T-Gate Yatırımcı Kulübü’nün kapılarını açacağını, ilk etapta 400’ü İstanbul’dan, 300’ü Anadolu’dan, 300’ü ise yurt dışından, 1000 seçkin üye hedefi ile yola çıkmış ve bu hedefin yüzde 60’ı gerçekleştirilmiş.

TurkishBank Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Börteçene, “TurkishBank Grubu’nun 121 yıllık tarihine bakıldığında hep ilklerin yeniliklerin adresi olmuştur. Uzun yaşamımızın sırlarından biri de sürekli değişime ve yeniliklere açık olmamızdır. Bu prensip çerçevesinde T-Gate birçok ilke, yeniliğe öncülük etmektedir. Üyelerinin globalleşmesini ana hedefine koyan, T-Gate, bugüne kadar girişimcilerin yeterli oranda ulaşamadıkları, iş dünyası ile birlikte ortak çalışma ve yerli ve yabancı yatırıma erişebilme ortamını üyelerine sunmaktadır” dedi. T-Gate’in ilk günden beri konularının önde gelen firmaları ile çalışmayı prensip edindiğini belirten Börteçene, yapay zeka, regülasyon teknolojileri, kredi skorlama, siber güvenlik gibi birçok alt başlıkta çok titiz bir kürasyon ile üyelerinin birbirlerini tamamlayıcı özelliklerine dikkat ettiklerini söyledi.

Güncel İçerikler