Samsung, Hindistan için iki farklı kredi kartını kullanıma sundu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, dünyanın en büyük ikinci internet pazarı Hindistan için Signature ve Infinite adında iki farklı kredi kartını kullanıma sundu.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, dünyanın en büyük ikinci internet pazarı Hindistan için iki farklı kredi kartını kullanıma sundu. 50’den fazla şirketin yer aldığı Hindistan pazarında rekabetin daha da kızışacağı tahmin ediliyor.

Samsung Axis Bank adıyla gelen kredi kartları için şirket, Mumbai merkezli Axis Bank ve global ödeme işlemcisi Visa ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Şirket yetkilileri, Yeni Delhi’de düzenlenen etkinlikte, Samsung ürünlerini ve hizmetlerini bu iki kartla birlikte satın alan tüketicilerin “yıl boyunca” %10’luk bir geri ödeme alacağını söyledi. Geri ödemenin Signature kart için yıllık 10.000 Hindistan rupisi (123$) ve Infinite kart için de 20.000 Hindistan rupisi (246$) ile sınırlı olduğu açıklandı.

Hindistan’ın en büyük ikinci akıllı telefon satıcısı olan Samsung, müşterilerine kredi kartlarıyla “heyecan verici” alışveriş ve ödeme seçenekleri de sunacağını söyledi. Yöneticilerin yaptığı açıklamalara göre kredi kartlarının özellikle daha küçük Hint şehir ve kasabalarındaki tüketicilere hizmet edecek.

Samsung’un Hindistan’da bankacılık sektörüne giriş yapması oldukça riskli görünse de pazardaki fırsatları en iyi şekilde değerlendireceği tahmin ediliyor. Müşteriler, kartları aracılığıyla yaptıkları harcamalar için ödüller kazanacak ve yemek dağıtım hizmeti Zomato, moda e-ticaret Myntra, çevrimiçi market Bigbasket ve Urban Company dahil olmak üzere birçok yerel firmalardan oluşan kampanyalardan kolayca yararlanabilecekler.

Bankalar ve markaların ortak markalı kartları genellikle banka, ortak marka ve müşteriler için kazan-kazan sistemini en iyi şekilde yansıtıyor. Çünkü bir markanın ileri düzey kullanıcıları, markanın daha fazla ürününü satın alıp para harcadıkça hediyeler kazanmasını da sağlıyor.

Samsung Güney-Batı Asya Başkanı ve CEO’su Ken Kang, “Samsung olarak, inovasyonun gücüyle tüketicilerimizin hayatlarını yeniliklere dönüştüreceğimize inanıyoruz. Visa tarafından desteklenen Samsung Axis Bank Kredi Kartı, sektör lideri özellikleriyle müşterilerimizin Samsung ürünlerini satın alma ve hizmetlere harcama şeklini değiştirecek olan Hindistan’a özgü bir yeniliğimiz oluyor. Bu konuda kontrolü tüketicilerimizin ellerine bırakabildiğimiz için heyecanlıyız.” dedi.

Şirket, kredi kartları için müşteri başvurularının çok yakında kabul edilmeye başlayacağını açıkladı.

Güncel İçerikler