2022’nin ilk 8 ayında cirosunu 10’a katlayan BiSU, 100’üncü deposunu hizmete açtı

Damacana suyun yanı sıra temel ihtiyaç ürünlerinin de çoklu paketlerde ve ekonomik boylarda evlere teslimatını gerçekleştiren BiSU, yılın ilk 8 ayında 10 katlık bir ciro büyümesi elde ederken, depo sayısını da 100’ün üzerine çıkardı.

Türkiye’nin online indirim marketi BiSU, hızlı büyümesini sürdürüyor. Damacana suyun yanı sıra temel ihtiyaç ürünlerinin de çoklu paketlerde ve ekonomik boylarda evlere teslimatını gerçekleştiren BiSU, yılın ilk 8 ayında 10 katlık bir ciro büyümesi elde ederken, depo sayısını da 100’ün üzerine çıkardı.

2015 yılında Ergin Üner ve Ozan Alptekin ortaklığında kurulan BiSU, İstanbul’daki 100’üncü deposunu Kasımpaşa bölgesinde hizmete açtı. Yeni açılan depo üzerinden, 15’e yakın mahalleye damacana su, içecek grubu ve temel tüketim ürünlerinin evlere teslimatını gerçekleştirecek BiSU, söz konusu depoyla birlikte İstanbul’un yüzde 90’dan fazlasına hizmet verir duruma geldi.

Hedef 1000 depo

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan BiSU Kurucu Ortağı ve CEO’su Ergin Üner, 100’üncü depoyla birlikte büyüme hikayelerinde yeni bir sayfa açtıklarını belirtirken, “Tüketicilere gerçek anlamda değer yaratan ve tasarruf imkânı sunan bir iş modelimiz var. Onlara, evlerin en sık tüketilen stoklanabilen ürünlerini market fiyatlarının dahi altında sunarken, aldıkları ürünleri de çevreci araçlarımızla evlerine kadar götürüyoruz. 100 depoya ulaşmak tabii ki anlamlı. Ama bizim asıl hedefimiz önümüzdeki birkaç yıl içerisinde, farklı illerde toplam 1.000 depoya, istihdamda ise 10 binden fazla çalışana ulaşmak” dedi.

  • 2015 yılında, aynı zamanda çocukluk arkadaşı olan Ergin Üner ve Ozan Alptekin tarafından hayata geçirilen BiSU, ilk günlerde sadece bayilere su siparişi yönlendiren bir pazar yeri uygulamasıydı.
  • Bugün geldiği noktada bir online indirim marketine dönüşen BiSU; sudan, maden suyuna temizlik malzemelerinden temel gıda ürünlerine uzanan bir portföyde tüketicilere hizmet veriyor.
  • Bu hizmeti İstanbul’un yüzde 90’ından fazla bölgesinde tüketiciye sunan BiSU, bunun yanında, bayilere yönlendirdiği siparişlerle de 65 farklı şehirde 50’den fazla damacana su markasının online teslimat süreçlerini yönetiyor.
  • Pandemiyle birlikte yıldızı parlayan online alışverişi ucuza getirmenin formülünü bulan BiSU, temel ihtiyaç ürünlerini çoklu paketlerde ve ekonomik boylarda, 30 dakika gibi kısa bir sürede tüketiciye ulaştırıyor. Böylece tüketicilerin, taşınması zor ürünlere çok uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlıyor.
  • UNICEF ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında, verilen her siparişte, 1 çocuğun 1 günlük su ihtiyacını karşılayan BiSU’nun 340 araçlık filosunun yüzde 25’ini de elektrikli araçlar oluşturuyor.

Güncel İçerikler