BUBA Ventures’tan İstanbul’da girişimcilik parkı: BUBA Park

BUBA Ventures, kendi değimiyle Türkiye’nin ilk ve tek girişimcilik parkı olarak nitelendirdiği BUBA Park‘ı İstabul’un merkezi noktasında ve orman içerisindeki bir yapı olarak ilk yerleşkesini hayata geçirdi.

Girişimcilik Parkı 40 dönüm arazi içerisinde 70 girişim ofisi, paylaşımlı çalışma alanları, toplantı ve etkinlik binaları, spor ve çocuk aktivite alanları ve restoran ve kafeleri ile bütünleşik bir konseptte hizmet edecek.

İlk fazı 18 Haziran 2022’de açılan BUBA Park, girişimcilik eğitimleri ve seminerleri düzenlerken, girişimcilik ekosistemini şehrin içinde ama doğanın tam ortasında özel bir yapı ile bir araya getirecek.

BUBA Park Genel Müdürü Mustafa Tamer “Pandemi öncesi masaya yatırdığımız bu proje gecikmeli de olsa vücut buldu. Daha önce faaliyete geçirdiğimiz BUBA Campus’un ardından doğal bir ortamda girişimlerini geliştirecek olarak Start Up’larımızı seçecek ve destekleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“Buba Park Ayazağa ormanlarında ve orman dokusuna zarar vermeden oluşturulan bir park alanı. Bu atılan adımın Türkiye Coğrafyası için de önemli bir adım olduğunu düşünüyor ve tüm girişimci ekosistemini de BUBA Park’da buluşmaya davet ediyoruz.”

BUBA Ventures teknoloji bazlı birçok girişime gerek kendi gerekse yönettiği fonlar aracılığı ile yatırım yapmaktadır. Gelecek vaat eden ekipleri, ürün ve servisleri yatırımcılarla bir araya getiren BUBA Ventures, iştirakleri aracılığıyla da özel programlar düzenlemektedir.

Güncel İçerikler