Yerli girişim Kidolog, 21 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Son yatırımını 1 yıl önce 10 milyon TL değerleme ile alan Kidolog, hızlı büyümesi ile birlikte mevcut yatırımcılarına özel, kapalı köprü finansman turuyla 21 milyon TL değerleme üzerinden yeni bir yatırım aldı.

2021 yılının şubat ayında Eray Uğurelli ve Burak Candan tarafından kurulan Kidolog, yetişkin bireylere ve ebeveynlere; gebelik dönemi öncesi, gebelik dönemi ve çocuklarını 18 yaşına getirene kadarki süreçte ihtiyaç duyabilecekleri 11 farklı kategoride 7/24 güvenli online uzman desteği sağlıyor. Ayrıca girişim Haziran 2021’de de 3 milyon TL değerleme üzerinden yatırım almıştı.

Geçtiğimiz şubat ayında 1. yılını dolduran Kidolog 2021 haziran ayından itibaren yükselen grafiği ile dikkatleri çekmeyi başardı. İngiltere ve Kaliforniya pazarlarındaki operasyonlarını hızlandırmak için tohum yatırım turuna başlıyor.

Tohum yatırım turu öncesinde mevcut yatırımcılarından özel bir iskonto ile 21 milyon tl değerleme üzerinden yatırım aldı. Yeni yatırımını hali hazırda açılmış olan İngiltere ve Amerika pazarındaki operasyonlarda kullanmayı hedefliyor.

Platform, 11 farklı kategoride 400’den fazla uzmanla hizmet vermeye devam ediyor. Bir yılda 10.000’den fazla aileye hizmet veren Kidolog kullanıma sunduğu Super App ile 14 farklı dil seçeneğinde 50’den fazla ülkede testlere başladı. Tüm dünyada bilinçli ebeveynler mutlu nesiller hedefiyle çalışan Kidolog ekibi tohum yatırım turu sonrasında. Ekibini genişletmeyi planlamakta.

Güncel İçerikler