Vagon, No Code App Streaming ürünü Vagon Streams’i duyurdu

Cloud desktop ve streaming teknolojileri girişimi Vagon, grafik ve sanal deneyim uygulamaları için yeni streaming servisini duyurdu: Vagon Streams

Son zamanlarda sanal ve görsel süreçlerin iş dünyasında daha popüler hale geldiğini hepimiz görüyoruz. Elbette, şu an “meta” en ön planda, ancak bu konunun sadece bir yönü. Eğitim, emlak, perakende sektörü ve konferanslar başta olmak üzere, son zamanlarda sanal ve görsel deneyimler daha da yaygın şekilde kullanılmaya başlandı. Elbette bir de hepimizin bildiği büyüyen oyun sektörü var tabii.

Nerede kullanıldığından bağımsız olarak, görsel olan her şey kullanıcıların cihaz performansına bağımlı halde ve bu da toplam erişilebilir pazarı bu uygulamalar için tüm internet kullanıcıların sadece yüzde 3’üyle sınırlıyor. Eğer aktif bir gamer veya tasarımcı değilseniz, büyük olasılıkla siz de bu grubun dışında kalıyorsunuz.

Bu sorunu hedefleyen Vagon ekibi, geliştiricilerin ve şirketlerin sanal deneyim ve grafik uygulamalarını dakikalar içinde herhangi bir cihazdan 4k & 60fps kalitesinde kullanılabilir hale getirecekleri browser tabanlı ve kod gerektirmeden entegre edilebilen yeni uygulama yayın hizmetini kullanıma açtıklarını duyurdu.

Kurucu ortaklardan Zahid Sağıroğlu “Geçtiğimiz yıl itibariyle pek çok firmadan kolay entegre edilebilen bir streaming servisi için ciddi talep aldık. Öncesinde, Vagon Computer ile problemin yalnızca son kullanıcı yönüne odaklanıyorduk ve burada tüm dünyada +50 bin kullanıcıya ulaşmış olmak açıkçası bize Vagon Streams’e başlarken gerekli cesareti verdi.” diyerek nedenlerini açıkladı.

Vagon Streams’in halihazırda sanal deneyim, gayrimenkul görselleştirme, 3D tasarım, sanal fuar ve dijital asistan uygulamaları sunan kullanıcıları bulunmakta. Servisin ilk kullanıcılarıyla 25.000 saat üzerinde kullanıldığını da belirtelim.

Ürün, kod gerektirmeyen entegrasyonu ve uygulama türü bağımsız streaming teknolojisi ile rakiplerinden farklılaşmakta.Karmaşık ve haftalarca süren entegrasyonlar yerine, Vagon Streams’de yalnızca uygulamanızı yükleyerek uygulamanızı yayınlamaya başlayabiliyorsunuz. Web sitenize ekleyeceğiniz bir link ile kullanıcılarınız her yerden ve her cihazdan uygulamanızı kullanmaya başlayabiliyor. Dosyalarla ve arkadaşlarınla çalışma desteği gibi özellikler de şu an API’ları aracılığıyla etkinleştirilebiliyor.

Güncel İçerikler