Doping Hafıza, dünyanın en başarılı eğitim teknoloji şirketleri arasında yer aldı

Ülkemizde teknoloji tabanlı çevrimiçi eğitimin lider markalarından Doping Hafıza, global büyüme sürecine hızla devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda İngiltere yapılanmasını oluşturan ve şirketleşen, devamında Birleşik Krallık tarafından “Küresel Ölçekte Büyük Etki Yapacak” firmaların davet edildiği Küresel Girişimcilik Programı (Global Entrepreneur Program)’a dahil olan Doping Hafıza yakın zamanda 2 önemli başarı daha elde etti.

Digital Education Awards tarafından Evde Öğrenme Kategorisinde 5 finalist’ten biri olma başarısı gösteren Doping Hafıza, Education 2.0 Conference tarafından “Dünyanın En Başarılı Eğitim Teknoloji Şirketleri” ödülüne layık görüldü.

Eğitim alanında sınırları aşarak elde ettiği başarılarına bir yenisini daha ekleyen Doping, küresel anlamdaki yolculuğuna Mart ayı içerisinde lansmanını yapacağı ve ABD’de SAT sınavını girecek öğrencilerin sınav başarısını arttırmayı hedefleyen ve onlara sınava hazırlıkta ihtiyaç duyabilecekleri her türlü desteği tek platform üzerinden verecek olan DopiSAT uygulamasını pazara sürerek devam ediyor olacak. Bu uygulama ile öğrenciler aynı anda matematik müfredatına erişebilecek, çözemedikleri soruları çevrimiçi öğretmenlere sorup anında sorunlarına çözüm alabilecek, anlamadıkları konular ile ilgili yine öğretmenlerden ders dinleyebilecek ve meslek tercihleri/motivasyon arttırma konularında rehberlik öğretmenleri ile görüşebiliyor olacak.

Devamında ise 2022 yılının son çeyreğinde çocukların ve yetişkinlerin öğrenme süreçlerini daha etkin hale getiren, müfredatı öğretmenin yanı sıra hayati dair (Karbon Ayak izinin azaltılması, Yapay Zeka/Blok Zincir kavramları, Küresel Isınma vb.) ve onları geleceğe daha nitelikli hazırlayacak olan kavramları makine öğrenmesi ile kişiselleştirilmiş olarak öğreten Dopiverse uygulamasını pazara sürüyor olacak.

Ülkemizden çıkan ve küresel anlamda da daha çok ses getireceğine inandığımız Doping Hafıza’nın küresel büyümesini heyecanla bekliyor olacağız. Türkiye’deki öncülüğünü globale de taşıyacağına inandığımız Doping Teknolojiyi izlemeye devam ediyoruz.

Güncel İçerikler