Finansal teknoloji odaklı girişimler için yeni program: Fide Hızlandırma Programı

Finansal teknoloji girişiminizi geliştirerek girişiminizi bir ileri seviyeye taşımaya yönelik Ziraat Teknoloji ile Türkiye’nin etkin teknoparklarından YTÜ Yıldız Teknopark iş birliğiyle hayata geçirilen Fide Hızlandırma Programı, girişimcilerin başvurularını bekliyor.

Nedir? Bankacılık ve finans alanlarında hizmet sunan kurum ve kuruluşlara yenilikçi ve inovatif çözümler geliştiren girişimler yetiştirmeyi amaçlayan Fide Hızlandırma Programı; dijital bankacılık, online ödeme sistemleri, yapay zeka uygulamaları, dijital finans materyalleri, veri öğrenmesi ve robotik alanda ürün veya hizmet geliştiren girişimlerin katılımını bekliyor.

Bu programda neler var?

Eğitim ve Mentorluk

Yeni Nesil Fintek Modelleri, Risk Yönetimi, Blockchain, Ödeme Sistemleri, Finans Sektörü Hukuk Sistemi, Veri Analitiği, İnsan Kaynağı Yönetimi ve Dijital Pazarlama gibi konularda alanında uzman kişiler tarafından eğitim ve mentorluk aktiviteleri düzenlenecektir.

Birebir Danışmanlık

Her girişimin farklı ihtiyaçları olduğunun farkındayız. Bu sebeple programımızın en değerli yönlerinden biri girişiminize özel danışmanlık vermesi. Program danışmanları sizlerin ihtiyacınıza odaklı görüşmeler yapacak, problemlere çözüm arayacaktır.

Finans ve İş Ağlarına Erişim

Ziraat Finans Grubu ve YTÜ Yıldız Teknopark’ın var olan iş ağı sayesinde girişimlerimizi yatırımcılar ve fonlar ile buluşturarak sermayeye ulaşmaları kolaylaştırılacaktır.

Ayrıca, program boyunca aldıkları eğitim ve mentorluk seanslarıyla girişimlerini geliştirme hakkı kazanan girişimcileri; iş fikirlerini sunmak, yatırımcı ve iş ortaklarıyla buluşmak üzere bir demoday bekliyor.

Demo day bitiminde yatırımcılar tarafından girişimi beğenilen girişimcilere;

  • Ziraat Finans Grubu’nun Ağına Erişim
  • Ziraat Finans Grubu ile Çalışma İmkanı
  • Teknoloji ve Entegrasyon Desteği
  • Alanında Uzman Mentorlarla Çalışma Fırsatı
  • Global Pazarda Duyuru Desteği
  • Finansal Teknoloji Alanında Ulusal ve Uluslararası Spesifik Eğitimler
  • YTÜ Yıldız Teknopark ve Ziraat Finans Grubu’nun Geniş Network Ağına Erişim Fırsatı
  • Program Paydaşlarından Yatırım Alma İmkanı
  • YTÜ Yıldız Teknopark Ofis Alanı Kullanımı

Fide Hızlandırma Programı’na başvurunuzu bu bağlantıdan yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler