Siyah Taksi artık Uber ayrıcalığıyla İstanbul’da çalışmalarına başladı

Uber, İstanbul’da Siyah Taksi ürününü açarak, hem yerli hem yabancı kullanıcılarına, Uber uygulamasından siyah taksilere kolayca ulaşım imkanı sağlıyor.Uber kullanıcıları 8 yolcu kapasiteli, aileler ve arkadaş grupları için daha geniş oturma alanına sahip, konforlu araçlarla hizmet veren siyah taksiler ile daha lüks yolculuklar yapabilecekler.

Bugüne kadar İstanbul’da sarı ve turkuaz taksiler ile kullanıcılarına hizmet veren Uber, siyah taksilerin de sisteme dahil edilmesiyle artık İstanbullular’a daha lüks bir ürün seçeneği de sunmaya başlamış oldu.

Böylece Uber uygulamasını kullanan İstanbullular artık siyah taksilere çok daha kolay erişim sağlayabilecek. Siyah Taksi tercih eden Uber kullanıcıları daha geniş oturma alanları sunan yeni ve üst kategori araçlarda daha lüks bir yolculuğun tadını çıkarabilecekler.

Siyah Taksi ürün lansmanı için, Uber özel bir araç alım programı ve finansman desteği işbirliği gerçekleştirdi. Söz konusu işbirliği çerçevesinde siyah taksiye geçmek isteyen sarı taksiler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin siyah taksi için belirlediği koşullara uygun lüks Ford Custom Tourneo 2022 model araçlara, Uber’e özel indirimler ve Ford Finans’ın sunduğu ön ödemesiz finansman desteği sayesinde kolayca sahip olabilecekler.

Siyah Taksi bugün itibariyle sınırlı sayıda araç ile Uber uygulaması üzerinden ulaşılabilir olacak. Uber, bu ürüne hem yerli hem yabancı kullanıcılarından yüksek talep beklediği için önümüzdeki dönemde uygulamaya kayıtlı Siyah Taksi sayısını artırmayı planlıyor.

Güncel İçerikler