Crypto’da nakit akışının düzenlenmesine dair hizmet sunan Multis, 7 milyon dolar yatırım aldı

Kripto finansman yönetim aracı olan Multis, Sequaio Capital liderliğindeki turda 7 milyon dolar yatırım aldı.

Multis, Sequaio Capital liderliğinde sürdürülen finansman turunda 7 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı. Multis, Ethereum’daki dijital varlıkları yönetmeye yarayan ve oldukça güvenilir bir platform olan Gnosis ile uyum içinde çalışan bir kripto finansman yönetim aracıdır. Multis sayesinde kullanıcılar başarılı bir arayüz üzerinden kripto para birimlerinde neler olup bittiğini her zaman bilebilir, yapılan ödemelerle ilgili sorunları önlemek için tecrübeli ekibin işlemlerini izleyebilir, ve kriptoda tecrübeli insanları işe alma gereği duymadan tüm işlemlerini kendi başlarına halledebilirler.

Multis’in, 7 milyon dolarlık finansman turu Sequoia Capital tarafından yönetildi ve yeni yatırımcılar Long Journey Ventures, Sound Ventures ve MakerDAO‘nun katılımı görüldü. Bunların yanı sıra Pantera Capital ortağı Paul Veradittakit‘in de aralarında bulunduğu pek çok melek yatırımcının yanında Messari‘nin kurucusu Ryan Selkis ve Anchorage‘ın kurucu ortağı ve başkanı Diogo Monica da tura katıldı. Efounders, Y Combinator ve White Star Capital da turun takipçilerindendi.

Elde edilen bu yeni finansmanla Multis, ekip üyelerinin sayısını hem Avrupa hem de ABD’de ikiye katlamayı düşünüyor. Şirket 2021 yılında, ekibini 4 kişiden 10 kişiye genişletmişti. Şirket, 2022 yılında ise ekibe 15 kadar tam zamanlı çalışan almayı planlıyor. Buna ek olarak Multis, kripto vasıtasıyla ABD dolarına aracılık hizmeti, banka havaleleri ve şirket banka kartlarını içeren yeni ürünler üzerinde çalışmakta. Yatırım ayrıca bu çalışmaların iyileştirilmesinde kullanılacak.

Multis CEO’su Thibaut Sahaghian sözlerinde, Sequoia ve Stephanie Zhan ile çalışmanın onun için çok değerli olduğunu belirtti. “Ekibimiz, Stripe gibi efsanevi şirketlerin ve FTX ve Filecoin’deki meslektaşlarımız gibi kendi alanlarında lider olmalarına yardımcı olan uzman rehberliğinin etkilerini şimdiden hissediyor. ” diye ekledi.

 

 

Güncel İçerikler