Oyun stüdyoları ve mobil uygulama şirketleri için global odaklı kreatif stüdyo: Black Studio

New York ve İstanbul merkezli, 360 derece kreatif ajans olarak çalışan Black Studio, oyun ve mobil uygulama yayınlayan şirketlere ihtiyaç duydukları reklam videoları hazırlarken, farklı mecralar için de bir çok video ve imaj çıktısı üretiyor.

Pazarlama reklam içeriklerini 47 ayrı dilde, ortalama 150 hedef ülkeye ve yayınlanabilecek her tür mecraya göre hazırlıyor. Bu sayede global ölçekte lokalleştirmeler yaparak markaların, oyunların ve uygulamaların dünyaya pazarlanma sürecine öncülük ediyor.

Google Creative Partner olarak hem Türkiye’de hem de yurt dışında global ölçekte kreatif çözümler sağlayan Black Studio, oyun stüdyoları ve mobile uygulama geliştiren firmalar için marketing kreatifleri, 2D/3D animasyon filmleri, Metaverse ve NFT projeleri, çevrimiçi sanal etkinlikler/toplantılar, UI-UX tasarımı ve web development gibi bir çok alanda faaliyet gösteriyor. Bu doğrultuda ise Black Studio oyun stüdyoları ve mobil uygulama şirketlerinin reklam videosu problemini bitiriyor.

Firma ve markaların dijital dönüşüm yolculuklarında yanlarında olarak birlikte büyümelerini amaçlayan Black Studio, firmaların know-how & kreatif üretim sayesinde gelirlerini artırmasına destek oluyor.

“Yenilikçi bakış açımız ile sürdürülebilir projeler üretiyoruz”

Black Studio Agency Direktörü Ata Güneş, global bir ajans olarak yeni teknolojileri yakından takip ettiklerini belirterek, ‘’Kreatif tasarım süreçlerimiz hem gerçek hem de dijital dünyada sıklıkla yer alıyor, şimdi ise bu hizmeti metaverse evreninde vermeye başladık.
 Blockchain tabanlı dünyada The Sandbox ve Decentraland başta olmak üzere tüm metaverse’lere erişim hizmetini ayrıca kreatif içerik üretimini de sağlıyoruz’’

Metaverse ve NFT çalışmalarının gün geçtikçe yoğunlaştığını aktaran Güneş, “Global markalardan olduğu kadar yerli markalardan da oldukça yoğun bir taleple karşı karşıyayız. Markaların bu yeni teknolojiye geçiş süreçlerini profesyonel olarak yürütüyoruz. Türkiye’nin önde gelen bankalarından biriyle 2022 yılında metaverse ve NFT Projesi konusunda anlaşmaya vardık. Tekstil sektöründe adından söz ettiren iki firmayla da metaverse ve NFT projeleri üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yenilikçi bakış açımız ile sürdürülebilir projeler üretiyoruz.” şeklinde konuştu.

egirişim olarak Black Studio’nun takipçisiyiz. Şirketle ilgili yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız.

Güncel İçerikler