Apple, yeni Apple Watch kadranını ve sınırlı sayıda üretilen Solo Loop kordonunu duyurdu

Apple, Black Unity kapsamında Afrofütürizm’den ilham alan Black Unity Örgü Solo Loop'u ve ona eşlik eden yeni kadranını duyurdu. Apple'ın bu yenilikleri daha eşitlikçi bir dünyaya olan ihtiyacımızı sembolize ediyor.

Teknoloji devi Apple, kullanıcılarına yeni ürünler sunmaya tüm hızıyla devam ediyor. Black History kapsamında her yıl yeni ürünler piyasaya süren Apple, bu sene de Apple Watch için harika bir kadran ve sınırlı sayıda üretilen Solo Loop kordunu duyurdu. Yeşil ve kırmızı detayların ön plana çıktığı bu tasarımda Pan-Afrika bayrağının izlerini taşıyor.

Tasarımı ile daha adil bir geleceğe inancı simgeleyen Apple, kordon ve kayış uyumuyla Afrikada azınlık olarak yaşayan nesilleri onurlandırmayı amaçlıyor. Kordon için “Birlik Işıkları” ismini benimseyen Apple, açıklama kısmında şunlardan bahsediyor:

“Apple bünyesinde Siyahlardan oluşan bir kreatif ekip tarafından Siyahların tarihinin ve kültürünün önemini vurgulamak için tasarlanan Black Unity Örgü Solo Loop; bilim, teknoloji ve kendini güçlendirme temaları üzerinden Afrika Diasporası’nın deneyimlerini araştıran Afrofütürizm felsefesinden ilham alıyor. Nesiller boyunca kabul gören ve göz ardı edilen Siyahlara saygı duruşunda bulunuyor ve daha eşitlikçi bir dünyanın gerekliliğini simgeliyor.

Pan-Afrika bayrağının renklerini taşıyan kordon geri dönüştürülmüş 16.000 polyester iplik filamentinin gelişmiş hassas örgü makinelerinde ultra ince silikon ipliklerle birlikte örülmesiyle üretiliyor. Ardından bileğinize tam oturması için istenen uzunlukta kesiliyor. Yumuşak ve dokulu bir his veren tasarım aynı zamanda tere ve suya dayanıklı. Unity Lights saat kadranı, gün içinde dinamik bir şekilde değişen bir ışık yayan akrep ve yelkovanıyla kordonu tamamlıyor. Kordon üzerindeki kasa kilidinde “Black Unity” lazer işlemesi bulunuyor.”

Apple’ın açıklamasına göre şirket, Apple Watch üzerindeki her pikselin üzerine düşen ışığı ve gölgeyi test ederek gün boyunca renklerin dinamik olarak değiştiriyor. Tam ekran ve dairesel olarak kullanılabilen bu kadran 4 farklı özelleştirme de sunuyor.

Black Unity Örgü Solo Loop olarak tanıtılan Apple’ın bu yeni kayışı ise şu an için Türkiye’de stoklarda bulunmuyor. 1.199,00 TL fiyat etiketi ile bizleri karşılayan Apple, 41 ve 45 mm versiyonlarını satışa sunuyor.

Güncel İçerikler